Desnica ili ljevica?
0
Francuzi danas biraju predsjednika
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ti mjesto ni vrijeme a ni mogucnost da se bavis Fr politikom...idi se igraj malo !!!
FRANCUZI SAMO IZLZE NA IZBORE A PREDSJENIK JE VEC IZABRAN OD STRANE DEMONA KOJI VLADAJU COVJECANSTVOM..... IZBORI SU SAMO PROVJERTA KOLIKO (PROCENTUALNO) JE NAROD POSLUSAN I NISTA DRUGO....
eto nek je nama dobro,oni bar imaju jak socijalni sistem a sta mi imamo? nista !!!!!sve sami lopovi u foteljama a narod hljeba gladan,sudski sistem kyrcu ne valja a o ekonomiji da ne govorim !!!!!
ovaj sto filja minuse je garant neki sarkozijepec iz francuske ambasade ili neki cmar sa sucksa
Daj da im mi posudimo naseg strumfa Tihica, pa da vide kako se drzava vodi ....vodi, ali nazalost u propast
Valjda će kepec opet proći jer su žabarska gam,ad ipak zaslužila da im najgori zapečati sudbinu. Ništa dobra od tih fracufuffica nikada nismo doživili ni dobili. Samo smutnju i licemjerne poteze.
Ako izaberete s..kozija izabraliste propast izabrali ste nacionalizam ratovanje itd......
Blago njima kad moraju da izaberu izmedju njih 10 samo 1 idiota, dok se kod nas gnjezde troica i kofol se ne mogu dogovorit - da ja imam njihove plate i ja se ne bi dogovarao, vec pustio da traje, a vi ovce ko vas sisa!