Sarkozyja štitili policajci i kišobran
0
Francuskog predsjednika u Baskiji gađali jajima
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi mu nosine moze komotno orat njive sa njim,...
bjezi baksuz.......i Dodu (c.e.t.n.i.k.a) bi trebalo gagati metalnim jajima.
Oko za oko, jaje za paje. Sajkozi moze samo da mi p.o.p.u.š.i. kujac.
Čuj, neko sebi uzima za pravo da gađa nekoga drugog jajima. Ja, da sam na njegovom mjestu ( a hvala Bogu pa nisam) ja bih uvijek sa sobom nosio onaj veliki paket jaja, pa bi ovi drugi dobro razmislili, prije nego što bi bacili prvo jaje. Uvijek je bilo, ko tebe jajetom, ti njega omletom.
MASON PROKLETI!
Nekome snijeg i ledenice po krovovima i balkonima, nekome jaja. Uglavnom, disciplina bacanja pogleda u vis je, manje - više, ista.
citava evropa je podijeljena
Euskadi Ta Askatasuna Basque Homeland and Freedom
Trebali su ga kamenjem gadzati ... ZABAR ZAKRZLJALI ZLOBNI
Steta sto nije ko kokno jakezom u sred cela! J.e.b .al ma-t-er svoju!
A jest zanru ovaj Sarkozi sta je ovo ovako !
Nedaj boze da je Tito bio negdje u blizini, sva bi UDBA sisla da to ocera na goli otok :D mada velikosrpski vlasi vole tita glimeci Bosance ali eto, usput :D
Kod nas se to ne isplati, sve je puta tri, ode puno jaja.