Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah ta slobodna Europa... Bosna i Hercegovina treba da im bude primjer uvažavanja i raznolikosti. Fuj Europa, fuj!
Sta ono bi prije 30 godina? 4 godine iznimnog uvazavanja i raznolikosti?
Naso si pravi primjer vala svaka ti cast💩
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Selamalejkum svim dobrim ljudima. Sad prije nego minusate, proguglajte i pogledajte prevod.
znamo šta znači i koristio sam pozdrav u UAE u komunikaciji sa lokalcima, glup razlog da curu privedu ali kako sam reko, terorističke organizacije kojih je trenutno puno ciljano blate vjeru i jezik većine Arapa koji su normalni. Uništavanje takvih organizacija treba bit na lokalnoj razini jer uništavaju reputaciju zemalja tih govornih i vjerskih područija.
@PoklopacMali pa na Hrvatskom, Bosanskom i Srpskom bi bilo mir s tobom, ono kako mi Hrvati katolici imamo praksu reć pa je vjerovatno iz tih razloga praksa kod Bošnjaka da kažu Selam, mada sam gledo jednog profesora (Bošnjaka) koji je objašnjavo kad je odsalamio studentu na engleskom ovaj se nasekiro. To su inače neke stvari koje mi smetaju/iritiraju kod Bošnjaka da doslovno koriste strane izraze a imaju svoje lokalne.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Selam se samo jos vise siri sto ga vise zabranjuju dusmani.
Uvijek postoji vise u prici nego kako se ona predstavlja.
Krscani ne miruju vjekovima
A Islam i muslimani su poznati po svojoj mirnoci 😂
Muslimani nisu napali ni jednu drzavu
Bošnjo da je pametan pehlivanio bi između zapada, rusije, arapa.. smješkao se i pet puta dojio.. al jok, ne umije.
Možda će ih ovim postati nekim mulcima jasno da je potpuno isti fašistčki režim koji je do jučer bombardirao muslimane u Afganistanu, Iraku ili Siriji, danas bombarduje Ruse u Ukrajini i opet muslimane u Palestini. Taj isti režim će vam opet uvesti Coroni i biološki rat čim bude mislio da je dovoljno jak
al zapad voli muslimane ... bitno je da je rusija neprijatelj...
Kad treba vrijedat Muhameda a.s. onda se pozivaju na slobodu govora, a kad kazes selamu alejkum, onda ne moze. Pojma nemaju sta to znaci
"Demokratska" islamofobična Europa🤮
Proces koji je zapoceo davno se odvija prema planu. Arapi ce pokoriti evropu ku*cem, a ako zele to sprijeciti onda je rat neminovan. 100 godina, i to je to. A valjda bolje ni ne zasluzujete. Tako ste posijali.
Pa nemora musliman nazivati selam alejkum moze svsko
Multikulturalnost nije dobra stvar. Mi se i mozemo jer smo u sustini isti narod samo drugih uvjerenja.Drugacije je kad neko dodje sa druge strane svijeta i ponasa se kultoroloski kako se ponasao u svojoj zemlji.
Rekla ''Mir vama'' i ono nju hapsi.
Zamisli medijske hajke da neko bude uhapsen zbog pozdrava ...shalom...
putine satari bandu
A Kako je biti Hrišćanin u Saudiskoj Arabiji I ostalim srednjoistocnim zemljama? Crkve su ilegalne. Ako nadju bibliju pravo zatvor I linčovanje. Fuj fuj fuj. Vratite se tamo odakle ste!!!
@Dacko vrati se i ti tamo odakle si....u ckupi matere svoje