Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosječni Rus bi se j*bo da dobije državljanstvo Lihtenštajna. To se primatima na Balkanu i Sibiru ne može objasniti, da je veličina teritorije relativna u odnosu na kvalitet života. Ko da bi narod Sjeverne Koreje živio bolje da onaj debeli mongoloidni vođa proširi granice te diktature do Atlantika.
EU I SVIIJT jos jace trebaju udarit po Putinu i njegovim saradnicima kao i onima koji okrecu glavu od agresije. Listu medija objaviti koji podrzavaju Rusiju. RTRS je jedna od od takvih.
Oni slave pobjedu u II Svj.Ratu. Pa tad je Rusija bila ujedinjena. I sama Ukrajina je bila dio Rusije.Svi su ginuli za slobodu. A Nijemac im je dosao pod prozore,zamislite sta ih tek sad ceka da dodje do pravog rata.Ni zima im nebi pomogla kao tad.
Rusija je onaj tip siledžije koji maltretira slabije od sebe i kad se pojavi neko u rangu, onda prijeti da će ići po pušku i sve pobiti
Hudnjak sva sreca pa amerika nije takva 🤣
Ma Putin je ovdje dugoročno z*uzio Rusiju!!!
pa to prno u sisu!!!
Niko nije napravio gresku i sve je planirano u detalj....radi se o profitima ... a ovce ko ovce bleju
Ukratko, botoksirani kepec je siledzijskim ponasanjem skrenuo evropski i svjetski fokus paznje na siledzijstvo Do dicka i Chovica u BiH, i time unistio nade BH kvislinga za daljim raslojavanjem BIH
Ima tu puno grešaka. Mobilizuje vojsku najviše po malim entičkim provincijama. Čak i iz južne Osetije (Gruzija) je puno boraca mobilisano, a to su radile okupatorske ruske snage. Kad im je branilo da izvuku svoje mrtve sa linije i vidjeli da je Rusima svejedno šta će biti sa njima pobunili se. Mnogi napuštaju frontu i vraćaju se. Već ih se 300 vratilo i pričaju šta se tamo sve dešava.
@NudiMiKlinton2 Vi na ćirilici iz bivše jugoslavije se nalazite u još goroj profesionalnoj poziciji nego Putin.
Citav zapad boga moli da padne ukraina pa da nastave dalje business
Putin napravio greške?! Ovi bi izgleda volili da je Putin odmah ovo riješio.
Drugim riječima, Putin ga je popushio, i sada čekamo kako će pasti. Milom (umrijeće) ili silom (njegovi će doći u Kremlin ili u rupu u kojoj se skriva, da ga skinu kao Miloševića)