Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamisljam ovu le pen u koži, akcija sa bicem u ruci, galami na svapskom, samo sado ništa mazo jarane...
Zvite Velikog Bleka da vam riješava dilemu...
Gospojo Le Pen imigrantska kriza je nus-pojava kolonijalnih osvajanja...
Ova Le Pen je nacistička jajara koja tek poludi kad je zdrma pms i meno-pauza...
Podhitno preimenovati genocidni entitet rs u KAFIRISTAN ! Također preimenovat u sarajevu ulicu Titovu u ulicu Alije Izetbegovica, Izeta Nanica ili Ebu Hamze koji su dali mnogo toga da bi ova drzava danas postojala ! Ovi crvendači niksicevi i zlagumdzijini što kmeče za raspalim titom i njegovom srboslavijom, samo ih predati malim srbima na popravni, da ih ponovo kolju, jer to su fosili koje drugacije ne moze doci pameti ! Ograđujem se i od mafije unutar SDA !
Sliku sratka mladića da violeta stavi na toalet papir
ne i ove godine. javi se dogodine.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ako ima veće gluposti da kandidati glasaju, hm kome li su dali glas???!
Vidi babe i unuka ^^
Daj da mi vidimo sta cemo mi sa nama...svi sve znaju, znaju sta je dobro I za svabe, francuze,amerikance,ruse,turke, a kad ovdje vidis rezultate izbora, vidis da smo nepismena i zaostala bagra.
zanimljivo le pen pomalo liči na kolindicu.
može se reći ali fakat malo liče jedna na drugu.