Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISIL = SAUDIJSKA ARABIJA
Nemojte tako, Putko tvrdi da će "izbombardovat ISIL" do zadnjeg čovjeka, a članstvo im iz dana u dan samo raste. Jedan bomba ubije 10 ISILovaca i još 20 nedužnih civila koji su praktično robovi, rođaci od tih nedužnih 20 se automatski priključuju ISIL-u da bi se osvetili Zapadu i Rusiji. To ti je kao kad dirneš u košnicu, možeš ubit 5 pčela al ćeš završit sa 1000 uboda.
A gdje bi se onda potrošilo nagomilano oružje i municija od koje živi tzv. 'white trash'?
Odavno niko nije ništa pametnije rekao... rokne bomba i raznese IDILovo skladište oružja, a usput raznesu 2-3 okolne stambene zgrade, pogine na desetine djece, civila, od običnih ljudi koji hoće samo živu glavu da iz ovoga izvuku. Zamisli ubije ti Rus dijete, ženu, koga ćeš kriviti, Putina il Baghdadija? Kako je krenulo, ako nekad i oslobode ta područja id IDIL-a, ko će tu živjeti? Jazida nema, kršćanma nema, Šiita nema, suniti ili bježe prema evropi ili će bježati zajedno sa njima...
Pa to i hoce ''koalicija''..da totalno raseli kompletno podrucje, jer bas tu u siriji se nalaze ogromne zalihe prirodnog gasa i nafte..Nece Pussyn nigdje uletit ako ga debelo nema u racunici..
Sve isto kao u Bosni 92 - 95-ta. Onda će se naći neki A.I. i potpisaće neku glupost koja će u miru imati najgadnije moguće reperkusije za većinski narod!
Kako se ''oslobodio'' ovaj desetomjesecni talac..To je pravo pitanje..
Pitanje ti je na mjestu skroz. Svi zatvorenici smaknuti a on se oslobodio
Pa na to sam i mislio..Imas 'organizaciju'' koja lafo jedva ceka da sjece glave zapadnjacima, osobito francuzima, i gle cuda najednom 10-mjesecni talac, I TO NOVINAR, se oslobodio..I jos ''pretrco'' u francusku preko sirijske pustinje da odnese poruku..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Normane ljude treba spasit I ukucit, a onda atomsku krhut pa neg se ganjaju onda sa djevicama po raju :)
a sta cemo sa gnjidama teroristima koji su se razmnozili i razgmilili po citavom svijetu?
"ogledalo" :) Imaju Njemci u arhivama negdje zapisano kako to treba odradit...a imaju i iskustva ako me sjecanje ne vara :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
sprijeciti tursku da kupuje njihovu naftu i antikvitete i brzo ce se oni sami urusiti....
Turska i kad bi htjela kupovati naftu od ISIL-a ne bi stigla od Rusije jer Ruje pokupovase sve.
jest' dervo,eno rusi sav gas pokupovase iz ukraine...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)