Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moroni većinom bombarduju civile.. Djecu i zene.. Al' to je kolateralna šteta je l' de?
Nas nosac aviona " Alija Izetbegovic-Aljo" nece se moci pridruziti koaliciji posto se nalazi privremeno na remontu u Turskoj.
sta je taj idil?-da je treci rajh, dosad bi ga eliminisali sa ovoliko tehnike i saveznika.
Sve vehabije i simpatizere da bombarduju !!!!
Tako je, znaš ti iz iskustva hihihihihihih
Jebo ti Charlie mamu glupu!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dok ne bombardujete, sjediste Islamske zajednice u Bih i SDA ,nista niste uradili,oni vam dovlace teroriste u Evropu,a ucinice te i nama,da se napokon rijesimo kriminala,i da Bih napokon krene pravim putem,ka Evropskim Intergracijama,i NAtou,da vec jednom postane Pravna drzava.
SDa i IZ su najvece zlo u Evropi.
Bolje oni da povaljaju Bih i da u nju unesu prave vrijednosti,nego da je unistava ratni dezerter i kriminalac Kakir i njegova zlocinacka organizacija zvana Seljacka demokratska anarhija.Bolje da ne postoji ovakva Bih kao privatna Kakirova prcija,i šake kriminalaca iz Sda,mamu im seljacku jebem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ćete opet fejsbuk farbati ccccccccccc
Hrđav im nešto pravo! :)))
https://www.youtube.com/watch?v=6h0VDhENotI ovo su vasi rezultati djelovanja