Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snage sigurnosti u ovoj zemlji do sada su mogle vršiti pretrese bez dozvole tužilaštva, ali za to im je bio potreban dokaz, no, prema novom zakonu za pretres će biti dovoljna osnovana sumnja. To i jeste cilj - na kraju krajeva
A kad neonacisti marsiraju ulicom i pozivaju na linc svih koji nisu kao oni onda nema sankcija. Drzava sada koristi tehnike zastrasivanja, sirenja straha i panike, a to su osnovni elementi terorizma. Sad se provodi pravi drzavni terorizam. Vanredno stanje znaci policijska drzava, a to je samo korak od neke vojne uprave. Uskoro ce policija poceti ubijati na ulici ako imaju sumnju. Odbijes legitimisati se ili podignes glas a on te upuca jer ima takve ovlasti. Zar to nije drzavni terorizam protiv svojih gradjana?
Ko ce uhapsiti ove pisce zbog radikalno glupih naslova..??
Znaju ovi zbrkat članak, ali ne volim ni ove što neki klinac komentiraju a vidi se da članak nisu pročitali ... Ispričavam se onima koji su nadareno glupi pa ne razumiju ( oni siroti nisu ništa krivi ) . . . !!!
hahahaha
svi mi hrvati islamske vjere podržavamo braću katolike u radikalnim muslimanskim izjavama a braću isilovce treba nabiti na kolac jer napadaju braču katolike i pravoslavce hrvate
?ontra smrdljivi turcine, mozes jebati samo svoju smrdljivu mater na badnjak
Ta se javljate vi, jos mslo i ukinut ce vam se konstitutivnost, ima vas 9 %
Sta ste ovo stavili "katolik" ne bi li ispalo kako je to sve isto, onako malo da se izrelativizira. kao da ste jedva docekalo. medjutim, ovo naravno nije tocno, a vi ste kvazi novinari, uz to ste i ograniceni, jer je kontradiktorno da katolik a tako i recimo budist ima "radikalne islamisticke stavove". moze katolik mozda imati ekstremene katolicke stavove, al islamske tesko. koji ste vi idioti hahaha.
Procitaj tekst...
Ni musliman ne može imati bilo kakve radikalne stavove, u protivnom nije musliman. A koliko poznajem katoličanstvo katolik pogotovo ne može imati katoličke radikalne stavove. Mediji te pojmove izmisle a ovce ih prihvate.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kako neko moze biti katolik a imati "radikalne islamisticke stavove"? moze li to meni neko objasniti?
ma ja bih prije rekao da je do (ne)obrazovanosti i huskanju Klitacovih kvazinovinara. Naslov nema veze sa stvarnim dogadjajem.
Hahaha ovo ce jednog dana biti dobar film. Lik osumnjicen za mogucu radikalizaciju pa mora ici do stanice svako jutro u 8 sati nakon duge noci cuganja da vide da li je jos sav tu. Hahahaha
Francuksa je fasisticka zemlja, kao i sve ostale europske zemlje - sile, sto ce se pokazati u sljedecem periodu.
samo vrtim fraze koje su me naucili Tito i partija
vecina ljudi jeste. ako se ti poistovjecujes sa jednom drzavom i njenom politikom onda nisi mozda razumio moju izjavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Opet kliksovi "novinari" pametuju. Nedaju pare za ljude iz struke, a hoće posjetu.
https://www.youtube.com/watch?v=xzdxyhng1RU da je bio normalan I slusao kralja miuzike....nikad mu bi nesto tahko nebi desilo :-() LEVAT....dali mu sve a ona jadnik se nije snasao I sad je crnjak ! 99% Bosanaca su na zapadu prilicni ljudi, rade I potrebujun za svoju djecu...I ponose se sto su porijeklom bosanci.... ja se ponsim sto je moja krv bosanska...I to od bilo koje krvi....samo je jedan Bosanac I treba da se drzimo zajedno,... a kon nje musliman, srbin il hrvat nije fucking bitno :-()
vidim koliko negativnih ocjena da narod bodsne radije uziva u neimat nista neg da se okrene prosperitetu... *** vas blesave :-()
Očit primjer koliko je islam kao vjera radikalan i kako labilnim ljudima očas posla ispere mozak. Svijet bi bio dosta ljepši da taj islam nije izmišljen.
Vidi se da te krmak pravio,a krmaca okotila
Čuj ovih labilnih primitivaca...kultura muslimana je na zavidnom nivou.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)