Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je u redu, može letjeti i avion star 40 i kusur godina, al' sve do jednom...
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Kako to da je shvica tako bogata zemlja prelijepa svi u njoj cuvaju novce a nisu niti u jednom savezu niti imaju vojsku...
Vojska banaka
Spucao ga CERN
Mirage 2000 kao i Rafal se prikazuju kao cudo tehnike, a Grippen za njih klasa. Francuz koliko je nesposoban govori i to da imaju samo jedan nosac aviona
U vrijeme kad je Mirage 2000 nastao krajem sedamdesetih, i uveden u vojnu avijaciju 1984-e, taj borbeni avion jeste bio čudo tehnike. Grippen prototip je nastao 1988-e, da bi u vojnu avijaciju bio uveden tek 1996. Nema smisla porediti avione od kojih je jedan stariji čitavu deceniju.
jesul nasli onaj ruski avion sto je nosio atomsku bombu?? nedavno im je ono nesto jedan..
TO SE MUDZEHEDIN ZALETIO LETECIM CILIMOM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA
Šta to fali Švicarskoj da ih je strah ? Je li Francuska u ratu sa Švicarskom pa se boje zarobljavanja pilota ? Ili da će Švicarci javno proglasiti avion oborenim i uzeti ga kao trofej da ponize Francuze ? Ili je ipak samo u pitanju francuska napuhanost i omalovažavanje Švicaraca ?
Svicer kakav god jeste miroljubljiv danas ima jacu vojsku nego recimo Portugal ili Ceska
Hajdemo dalje moja tugo, tamo gde nas ne zna nikooooooo Sinaneeeeee
Vlado Georgiev - Jedina - (Audio 2004) ko slusa u 2019 :) i danas odo odigrat CSGO obavezno mapa de_mirage x)
Pazi se da ne naletis na klix Admin(ku) dobro igra mogu priznat
@102 chiterka
Svicarski fundamentalisti!