Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar pse ne sprovode u higijenske zavode u le prachy?
Čuj "ubio ga je kao psa" Pa i nije ništa drugo, kao pas je ušao na tuđi posjed i uzeo ono što je tuđe, nije drugo ni zaslužio!
Ako se neko ponaša kao bijesan pas, čemu čuđenje, ako ga neko ubije kao psa.. ..mada jeste tužno što ga je deda uspio ubiti.. mlad momak.. da je bogdo, kao ovi naši kriminalci pucao u noge, ali šta se može.. dedi došla žuta minuta..
Na vatru, vatrom.. Neke osobe razumije samo jezik sile, pa je potrebno početi govoriti njihovim jezikom..
zar se ne kaze delinkvent lijepi moji novinari i lektori http://en.wikipedia.org/wiki/Delinquent
Ovako se cuva zlato,bravo majstore!!!
to je užas, i to u Francuskoj, "kolijevci demokratije", pa gdje je tu zakon, ljudskost i sve ostalo... ponašaju se kao divlje horde koje linčuju...
Francuska je kolijevka demokratije? Iz koje knjige si ti ucio historiju?
Obično roditelji i ostatak porodice zadnji saznaju da su im potomci DELIKVENTI, NARKOMANI, KRIMINALCI. Idealiziraju o svojoj djeci.
trebo ga je zaklat