Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta vi znate !
Nije imao nikakve povezanosti sa Breivikom čak je rekao da je Breivik budala jer je počinio masovno ubojstvo na onom otoku u Norveškoj jer je lik ubio Norvežane, a ne muslimane. #FREEVARG
http://www.burzum.org/eng/library/war_in_europe05.shtml Vargov komentar na Brevika.
kad netko pise ovakav clanak neka se prvo dobro informira....
Pravo lice krstaške evrope.I to ove najveće psihopate dolaze iz najrazvijenijeg dijela evrope.
možeš li potkrijepiti to?
Zar skandinavija nije ekonomski najrazvijeniji dio evrope?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
greška: priveden jer je SUPRUGA KUPILA PUŠKE. kupila gdje? a on čiitao manifest? u kakvoj to fašističkoj zemlji taj živi? kao: nije napravio ništa al mogao je. Mujo: nisi j.... moju kozu al mogao si.
priveden jer je
hahah spalio nekoliko crkava a hoce da se bori protiv muslimana!? koji ludjaci! Islam ce osvojiti svijet i to bez rata to svi vec znaju to je sudjeno tako!
nema logike, ili je tip totalno nepovezan ili autor članka debelo laže s tendencijom da i nas .... u mozak
@kixi aj molim te nadji nesto ostro i zbodi se
Varg Vikernes. Čovjek koji je osnovao Burzum. (black metal band) Poznat u Norveškoj po spaljivanju crkava , i općenito mržnji prema kršćanima. Isto tako poznat po ubijanju Euronymusa iz black metal banda Mayhem. Nema nikakvu povezanost sa Breivikom. Što se tiče manifesta, imam ga i ja na računalu jer me zanimalo što u njemu piše, ali to ne znači da sam i ja povezan s Breivikom.
Što ga braniš, jel ti rod ? :) :) :)
varg je super primjer da treba odvojit muziku od čovjeka. Ko čovjek je white pride idiot i neonacista, ali je muzika koju je on pravio, to jeste on kao muzičar je izuzetno talentovan. Lik je u zatvoru objavio 2 albuma svog žanra radeći na synthu koji je dobivao na ograničeno, tako da..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)