Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha. Svjetski (lopovski) ekonomski forum prije par mjeseci uvjezbavao Blackout i nestanak struje i to prije agresije Rusije na Ukrajinu a sad kao odjednom energetska kriza. Kome nije jasno da je sve nastimano, pripremljeno vec godinama unaprijed i da je Rusija sastavni dio idiotizma zajedno sa cijelim Zapadom, taj hitno u specijalnu skolu za poremecene i mutave treba da ide. Jadan obican narod kao kolateralna steta.
Ko misli da su vjezbe teorije zavjere stvarno je idiot. Hiljade (pametnih) ljudi upozoravaju na hiljadu i jednu stvar koja prijeti covjecanstvu, civilizaciji ili nasem nacinu zivota i sutra kad se desi nesto od toga neko izdvoji to i kaze "evo vidis da su to davno planirali. pametnom dosta". Samo pokazuje da je kod vecine IQ na nivou sobne temperature.
mebype@ Kome nije jasno da se film snima po scenariju i reziji on je poremecen i mutav! Imal filma bez scenraija i rezije??? Imal zemlje koja nema vladu i obrazovanje?? Nema! Sta nam to govri??? Govrili nam to da spontanst ne postoji u ustrojenim sistemima? Zakljucaj kaze "od kolijevke pa do groba zbog takvih mutavih kao ti smo svi potrosna roba"! Haj vozdra!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kao nekog ko je radio mnogo godina u industriji i proizvodnji elektricne energije, bio bih najveca budala kad bih povjerovao da bas sada, ove godine, takva nuklearna velesila ulazi u remonte, ima kvarove i nema rezervnih dijelova.. skupa je ovo predstava, i samo treba shvatiti kome ide u prilog?
a soproštenjem, u šta utaknut one aute na struju? :(
Sviranje quurcu i laganje.
Baš me briga šta će Francuska. Veličati ćemo mi Dodaru našeg što nam održava veze sa Rusijom.
koje gluposti mati mila... Pa ni copy past ne znate popraviti I provjeriti
sjahala pandemija, a zasjela energetska kriza, inflacija...samo da ljude što više upogani 🤣🤣🤣
Na svijetu je bilo nekoliko miliona ratova, nekoliko milona vrsta bolesti samo su sad iz nekog razloga prehlada i lokalni rat dvije zemlje prijetnja po sve zivo a posbeno su prijetnja nacinu na koji smo zivjeli do sada! Bas sad je zbog sve toga krenulo u zlo i naopkao... Ja mislim da je tamna mrlja na suncu nestala zbog prehlade i lokalnog rata... Pluton je izgubio status planete iz istog razloga... Pu sve vam fasiticko u usta!
Kako je sve onako smisljeno. Prvo nastampas milijarde i onda kao svega nestasica. A onda nastavis stampati bez pokrica.
Dovoljan je podatak da je Makron, lik kojeg karindza deda, rotshildov bankar!
ZU ma pel Gavrilo 😁
Svaki €, treba da se da se stedi da bi se rusija raspala. Sa njom nam prijeti terrorizam ugnjetavanje pa cak i nestanak covjecanstva. A ovi sebicni bezumni kmekavci neka kmece do mile volje...
Ti dok ustedis, umrijet ces od gladi i zime aahahahahaha
Ma NEK mi svi pocrkamo zbog Ukrajine Neće Ukrajina da se dogovori s Rusima pa možemo mi i bez goriva,hrane,struje uskoro
Ne mogu da vjerujem da je Evropa sebi dopustila toliku ovisnost o Ruskim energentima.
Ti si ba naivan, snakcije ne postoje sve ide kako je i islo, cilj je tebe i mene opljackati i svesti na prosijacki stap da te onda moze za koru hljeba prcat do mile volje!
Ovo se nije desilo preko noći. Zelena agenda se gura i prije nego što je spremna, prije nego postoji dovoljan broj solarnih panela i sličnih tehnologija. Što je najsmješnije ukidaju se i nuklearke koje ispuštaju 0 co2.
Ma kakva zelene agenda to ti je pranje para cisto
ClickBait clanak...