Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cigani su isto kao i afrikanci (crnci ) isti kao svugdje ,skloni su kradama ,silovanjima,drogiranju i prodaji droge,prostituciji ,ulice u kojima oni zive prljave su i jadne isto kad da stoka zivi a ne ljudi .Ako ovo nije istina sto sam rekao dokazite mi suprotno ?? PRIMJER HRVATSKA višegodišnja praksa krađa, maltretiranja i nerijetkih premlaćivanja lokalnog pučanstva od strane cigana, gotovo su svakodnevna pojava u Međimurju. Ono što je paradoks u svemu je da policija i vlasti ne čine apsolutno ništa – cigani se jednostavno pozivaju na svoja prava! http://www.emedjimurje.hr/crna-kronika/vlasnica-trgovine-kradu-me-a-pomazem-im-na-svakom-koraku-dokle-tako Posjetite i otkrijte vijesti o imigraciji koje se od vas skrivaju: http://pandora.kreativisti.org Facebook stranica: https://www.facebook.com/pandora.hr
za vas eto vidim koji neznaju vino se pilo i piva se pila Ali nije alkohola bilo kao i sada sto ima.I da pop koji pije nije pop zato i Jesu prepisivali Bibliju u korist njima zarada na alkoholu itd.
Ovako su cetnici radili. Napiju se i udei po civilima.
Inače trijezni su samo palili i klali...
@moa Jesu i sta si time htjeo da kazes ? Ti kao opravdavas ovog konja Ili ti drago sto se pise o nekome ko je ubio a nije musliman (u zadnje vrijeme) ? Bolestan si , paranoja od ceta !?!? A garant nisi ni u BiH vec u SWE/NOR !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Naoružani napadač" !!?? Nije Mujo. Mujo bi odmah bio proglašen teroristom bez ikakve istrage.
Jesi li ti ikad cuo za krstaske ratove u ime katolicke ideologije i masovni terorizam u to ime ateisto
Ja sam vidio kako budisti sami sebe pale na videu imaju taj obicaj. a gdje su ovi procitali u islamu da se treba ubijati i raznositi ne znam stvarno, satro sam se izucavajuci i citajuci islam i Knjigu, nigdje to ne mogu naci..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi gali il se guze il se rokaju!
Beba od 6 mjeseci :( Boze Sacuvaj
Strahota....2 policaja su poslije nazalost podlegli povredama isto...
Nauku, fiziku, hemiju, medicinu, arhitekturu, geometriju, astronomiju, matenatiku po najvise su razvijali islamski naucnici i ucenjaci. Islam je vjera koja bi trebala da se temelji na znanju i miru, a sad kako je cionisti prikazuju putem medija i placenickih isceniranih ratova to je druga dublja prica.