Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova svastika nije sporna jer su joj krakovi drugačije okrenuti nego kod nacističke.Nacionalsocijalizam jeste bio fašistički sistem ali je isto tako bio pokušaj da se doskoči cionističkom projektu vladanja svijetom iza koga se kriju židovi!Nemojte da od drveta ne vidite šumu.Guglajte malo,ako već niste čitali knjige.
I reci mi sta joj je to pravo koje je zavrsila donijelo? Moras priznati Madonna je ipak mrvicu pametnija ispala.A na kraju pamet i inteligencija se ne mjeri po fakultetu koji zavrsis.Zena se snasla u zivotu.
Sta Madonna znas sta je Hitler i ko je sta. Muke provocirati to moze svak, a haj pokusaj nesto razumiti? Nema nista gore kad zvijezde pocnu da predaju znanje i papmet drugima, a kad bi mi mogla objastini zasto njoj treba pred svaki koncert 850 peskira i 200 sapuna? Kakvu je skolu Madonna zavrsila? Makar ova Le Pen je zavrisla pravo, znaci isla na ispite i pologala, citala knjige i ucila. A Madonna? Nije ni zavrsila fakultet.
u mene mi svastika pravo za.y.ebana, gad poćne da sikće, to sve otrov frca
za ovo dvoje povis mene mogu samo reci da su pravi idioti ako imaju ovakvo misljenje o njoj i ovim ispadima..
potpisi par autograma i nek se gone u 3 pm
i tačka. koliko danas ima još pjevača ili pjevačica koji imaju STAV? zadnji su bili, mislim, prastara genaracija, bono i sting, zamisli da lady gaga kaže nešto relevantno? ova bar y.e.b.e sve svjetske političare, šta god ko mislio o njoj kao pjevačici, ženi ili ličnosti. caricaaa!!!