Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, odobrite im da dijele celiju, obezbjedite im i kakav racunar "da se obrazuju" - zasluzili su, ipak je jedan serijski ubica, a drugi je "samo" odrubio glavu. Gdje ide ovaj svijet?! Ona zenska premlatila sina - dobila na lotu, ovi ubijaju - nasli ljubav svog zivota, vjencali se! Koga ja da ubijem, pa da i meni svane?
Hahaha Najgora noćna mora normalnog čovjeka,peder i serijski ubica,hahaha. Eto vam evroooooooooope,eto vam "civilizacije". Barbari,bolesnici,primitivci,nakaze ljuskog roda. Zato će i propasti ovo ruglo čovječanstva.Ova evropa je ruglo čovječanstva i zato će muslimani osvojite sve do Rima,jer zaslužuju da budu namjesnici na zemlji a ovi zaslužuju da budu istrebljeni kakvom kugom,ali ovaj put da bude do kraja.
Ajd ovo i nekako razumijem, zatvor je to, valja nesto bocnuti za 20 godina, pa makar i musko... Ali ni to nije normalno...