Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šala nije ideloski rat,mislim vidi nadju par ljudi iz plemena i objave da bi izazavali salvu kritika "intelektualaca",a sto ne objavite sve one naucnike i one sto primise islam,zakira naika i druge,ispade islam slijedi samo neka sirotinja zato i slijedi,klasicna marksisticka podvala
joj slike majko mila pa gdje skupise ovoliko intelektualaca na jedno mjesto
naravno da je rat ideologija, ideologija Islama protiv ideologije kufra , ... ideologija koja zastupa istinu , i ideologija koja zastupa laz , ... Borba ce se voditi a na kraju ce zastava tevhida da se zavijori kao pobjednicka , insAllah
Pa Francuska trenutno ima najveći problem sa doseljenicima i njihovom djecom, koji su za francuze svi ALKAIDASTI. Naravno da postoji "ideološka borba"
Znamo mi za Uenovog generala Moriona, sta je pocinio u Srebrenici 1995.g, I Naser Oric zali sto ga neubi u Srebrenici....!
JA sam pripadnik BiH Al Qaide..............Ratni zločinče Zubac uhapsi me