Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuzi su majstori za revoluciju i pobune. Mi smo pizdurine, guzne muhe su jace od nas
@stickitout Ovdje ne mozes se pobuniti zato sto ima uhljeba svugdje i njima je dobro, a ovi sto su dobili poslove za 500 maraka i to jedva nasli, i da protestvuju ne bi ni to imali nazalost.
Macron mudruje o Bosni a zemlja mu gori.Budalas
ETO MU BOMBE NA BALKANU, KRETEN FRANCUSKI
Nama kada bi uveli PDV 35%, uveli porez na zrak, vodu i svjetlost 20%, mi bi opet rekli, šuti dobro je, ne puca ...
Podrška za francuze, ubrzo vam šaljemo C4 jer smo i mi tu negdje
Koji crni haos? Ajde ne lupetajte, vozi se bolje nego prije. Raja uzela godišnji od četvrtka do ponedjeljka. Niko auta nije uzeo jučer i danas.
Koji crni haos? Ajde ne lupetajte, vozi se bolje nego prije. Raja uzela godišnji od četvrtka do ponedjeljka. Niko auta nije uzeo jučer i danas.
Svjesno ste glasali za babojebaca. Sad uzivajte 🙄
Policajci protestuju, ali ujedno su i na radnom mjestu hahaha
e čuj tempirana bomba..hahaha
Povoljno kupujem Citroen francuza 2011. god ;)
Macron o Macron, šta se to dešava u gradu ljubavi? Mi Bosanci i Hercegovci znamo reci: ko visoko leti nisko pada. Nemoj me pogrešno shvatiti, ne radujem se ja ovom belaju, Ali si loš čovjek, mjenjaj se
evo mene u centru pariza i to u javnoj kući ...ove rade pravo dobro...ne štrajkiju ni sekunde...
nije tesko francuzima...oni imaju samo jednog makrona a mi na stotine...