Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad se sjetim kolko sam bio zarasto ono kad su nas zatvorili a politicari na tv svi uredno podasisani. solak ispijo pive po kaficima hapo milione na respiratorima a ja huuud kroz prozor izvirivo i nisam smio dijete u park izvesti da me neki nadmeni drot ne kazni sa 5 stoja pa da prnem u shishu. Mamu li im jbbem
Gore treba da pocrkaju smetljari
Kakav psiholoski teror nad ljudima.. Nadam se samo da ce da odgovaraju jednog dana..
šta ako stave barikade pa se ne možeš ni kući vratit.
Protesti urodili plodom!!!
Dresura 😉
Pronasli lijek protiv Korone
Čim prosvjeduju, onda se sve lagano vraća u normalu! Francuzi su inače najžešći prosvjednici na svijetu! Ako nemaju razloga protiv čega će prosvjedovati, onda će napraviti prosvjed što nema prosvjeda!
@ElComadante ja i? Jeli francuska zbog toga bolja u necemu? Svabe su za njih izmislili sve
@ElComadante samo besposlene dangube protestvuju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada neki barovi u Zagrebu su uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion).
sta rade protesti
Nije " blago" nego je narod izasao i nayebo im se majke.