Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakvi prijateljski, Omarosa jeste kucka, a to onda tehnicki znaci da je pas. Ne znam kakva je frka. Mante se gluposti.
Trampe Srbine
nema sumnje
i Dodig je my dawg Šta tu ima loše?
Fox News = PTPC
E ovako pocinje Kijametski Dan. Kad budala prigrli svu vlast a Ustav mu dao sva ovlastenja glede nuklearnih bojevih glava!
Kada kaze svinjska glava netreba se pas ljutiti...
A šta kaže ta žena za koju je javnost uvrijeđena? Kakvo prese*avanje, oni se za nju uvrijedili jer je čovjek u nekom neformalnom razgovoru drugarski je oslovio. Ko ovdje svoje bliske prijatelje iz zezancije ne nazove nekim sličnim nadimkom?
@Trump2020 U pravu si i mi Mila od milja zovemo krmak!
Trump radi za interese Izrala i Rusije, na stetu amerike..
Trump je car
Donnie babo
"Urednik Washington Times Charlie Hurt gostovao je u emisiji koja je emitovana na američkoj televiziji Fox News gdje je izjavio kako je Trump zapravo dao kompliment bivšoj saradnici nazivajući je psom." A onda nas genijski novinar napravio naslov: "Fox News sugeriše da je Trump udijelio kompliment bivšoj saradnici nazivajući je psom" Ne zna ni kako se pise "kolokvijalno"
Tu vam je klip: https://www.youtube.com/watch?v=QojDxXUFhPU Da saznate koliko je ovo preseravanje
Kad se sjetim onih skupova podrske hilari. Hahahahahaha a tek onih tramu :D
Ovaj poludementas ce zapaliti citav svijet do isteka mandata
Nije da ga podržavam, ali on još uvijek nije izazvao neki rat za razliku od Busha i njegovog starog.
Nicija nije do zore :)
on ne zna bolje!