Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo portal, na ovaj članak pušteni komentari, a ove iz rubrike \"ljepotice\" zaštićene kao bijeli medvjed...WKS
Eto ti si mi napredan seljacino, jucer si na drvetu zivio sad se pravis pametan.
Opšta tendencija u današnje vrijeme je da se Egipat vrati u onoj mjeri u kojoj je to izvodljivo u civilno društvo efikasnijih komunikacija (bez cenzure ili skrivanja) uključujući i erotske komunikacije kao što je to bilo u antičkom Egiptu. Ali pri tom postoje tri grupacije koje predstavljaju dugoročnu opasnost za izgradnju slobodnih komunikacija: (1)-vojne frakcije, koje skrivaju prljavi veš. (2)-hrišćanske frakcije, koje su abnormalno autarhične. (3)-islamske frakcije, koje pretjeruju sa kreacionizmom.
\"IDEJU DOBILA OD UČENIKA KOJI SU JOJ BULJILI U GRUDI: Atraktivnoj 35-godišnja profesorici prijeti otkaz zbog biznisa u porno industriji.\" Ništa lakše nego se svući....mogu li žene korisnijim i pametnijim stvarima da privuku pažnju?
ako je razgolićavanje modernizam, onda su životinje modernije od ljudi
shkutore, rekoh li ti ja da znam gdje živiš?
sura Nur ajet 31, 60
Toni, kršćanke se ne bičuju,( nekad su spaljivane na lomači ) njima se daje na slobodu da budu k.u.r.a.v.e
pa u naj boljem slucaju bice bicevana kako nalaze zakon mozda taj zakon i nije tako los i ovdje su neki zasluzili nasi politicari Al Dino ,Arduan itd
jel i tvoja kćerka ili žena tako tebe hrane ? drmusajući šuppkom pred zabaljenom pijanom ruljom onih luzera koji ne mogu do p.i.č.k.e drugačije doći nego da plate...!?
@ hihi: Cuvaju ih za rubriku : LJEPOTICE:)
Da je bar dobra, pa i da se slika. Ovako... A sto nam niste objavili te fotografije sa bloga?:D
kršćanske žene su uvijek bile uglavnom niskog slabog morala, ukratko k.u.r.v.e i dronfulje, ne znam što bi sada trebala ova Koptkinja Magda biti neka posebnA senzacija,( možda jeste za Egipat gdje je moralne vrijednosti ipak koliko toliko cijene poštuju, doduše jedino kod muslimana ali ne i kršćanskih Kopta ) pa mi u Europi imamo kršćanskih k.u.r.v.i na svakom koraku...čemu senzacija ???
DAJ NAM SLIKU SVOJE GOLE SESTRE KĆERKE ŽENE ILI MAJKE AKO JE JOŠ U DOBROM STANJU..DA JE VIDIMO..
u teoriji, islam je religija koja cuva covjeka od propasti do kojih ga mogu dovesti negovi nagoni (kao i ostale monoteisticke religije), medjutim to sto u praksi to pada u vodu, to je vec drugo i nemoj kriviti religiju zbog njenih sljedbenika koji su takvi. Nne svidja jesto sto je ovoj djevojci ispran mozak sa svih strana, i od tih konzervativaca i od liberala. A odabrala je najgori nacin da se pobuni. I da, vi sto pisete da je samim tim sto su je natjerali da se pokrije, zena potcinjena muskarcu, zapitajte se danas kakva je situacija,. Sve te zapadnjacki-nastrojene zene (pa i neke muslimanke pogotovo u \'modernizovanim\' islamskim zemljama) su, jelte, otkrivene i da li to nuzno znaci da im je bolje? pogledajte jedan tipicni spot americkog repera i samo vidite polugole crnkinje koje tresu cjenjenom da bi bile poznate i imale novca. Da, mozda im i jeste dobro po necijim standardima, ali to je cisti dokaz da zivimo u muskom svijetu podredjenom muskim potrebama. toliko.
hega joj iz ociju viri...
SaKS, smetljari... Nemate pravu sliku! Ha ha ha... novina i govana! Mlada dama je na blogu SKROZ GOLA. Doduse, ima crvene balerinke i najlonske, seksi strample. Sto se pak njenog gesta tice: Glup, ohol i nemoralan. Ako je mislila da ce sa ovim sjrenuti paznju na \"ugrozenost\" zena u islamskom svijetu, vara se zestoko. Sam cin je NULA, neuporediv sa prostitutkom. Kojim slucajem da se sa islamom identificira, jedan savjet: Ne brukaj nam cistu vjeru i cast svoje familije, otkaci se \"okova\" i uzivaj. Ovo sto je uradila, ne voli ni \"hriscanski niti zidovski\" Bog. Inace, mala ima lijepe obline, malo celulita, fine nozice i po mom ukusu, jedan broj manje sesi. Simpa je.