Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna zena, jadno dijete ... no more comment.
Došao sam sa trudnom suprugom na ginekološko -akušersku kliniku Jezero gdje smo trebali obaviti ginekološki i ultrazvučni pregled. Dok smo stajali u čekaonici sa dvadesetak ostalih parova, jedna od medicinskih sestara je bukvalno projurila kroz nas i uletjela u jednu od ordinacija vičući " Napolje, izlazite, silazi direktorica da obavi pregled ". Ordinirajući doktor je prekinuo pregled koji je bio u toku, ljutito izašao van, a za njim i pacijentica u poodmaklom stadiju trudnoće držeći se za stomak jednom, dok je drugom rukom brisala gel sa abdomena. Nakon bar dvadeset minuta, dolazi direktorica ( gospođa Izetbegović ) a za njom jedna mlada žena od nekih dvadeset i kusur godina, bez bilo kakvih naznaka trudnoće, bolesti ili stanja koje bi zahtjevalo hitan pregled, sva utegnuta ( ko golf pred registraciju ) sa pogledom, ono, kao mičite se, prolazi mimo nas i ulazi u ordinaciju cereći se samozadovoljno. Izgubili smo dodatni sat zbog neke fufice, a mogli smo se i poroditi na tom hodniku.
NO COMENT NAŠTA SVIJET SPADE NEMA MILOSTINJE NI 1%
Prosula dijete....
Rodio se mali na fudbalskom terenu :)
Fala vam sto ste objavili kako je dijete, je li prezivjelo, je li zdravo i to. Rekli ste da je sin, dovoljno od vas, ma i previse.
Mazlumi novinarski, nisu nista bolji od ovih doktora. Pljuc
Sto, sta ima veze?! Osim toga, ovako je kod nas kada se nema ovjerena knjizica. Imas ovjerenu knjizicu - ulazis i lijecis se, ili u ovom slucaju poradjas. Nemas ovjerenu knjizicu - padas ispred doma zdravlja ili bolnice i umires. Osoblje gleda i kada si konacno krepao poziva komunalno preduzece da uklone lesinu. Kada je rijec o trudnicama bez knjizice, cin okota nije dozvoljeno obavljati na zelenim povrsinama. Pozeljno je da to obave u blizini kanalizacione resetke.
@ golfista Dobro ste prosli!!!! Moja supruga se trebala poroditi u 08:00h carski ali je morala cekati do 10:00h jer Izetbegovicka ima prednost nad svim doktorima i termin u 08:00h bez obzira u kakvom je stanju pacijent mora da ceka jer je ona Izedbegovicka. Nisam napravio problem samo iz razloga jer su ostali doktori bili korektni prema nama i da sam joj jbb m u pppku oni bi nadrljali. Hvala bogu ode u vojnu.....Stvarno nemam rijeci za Izetbegovic familiju KOMPLET i zelja mi je da ih jednom vidim kako vise na M.dvoru :-)))))
Pa ovo je strasno. Sta je sa zakletvom i doktroima, fuj u sta se pretvaramo...
Jadna žena, šta je morala preživjeti. Interesuje me šta je sa bebicom, da li je u redu? Zašto to niste naveli?
corpus hipocraticum na djelu. al u falusu!
ma nije ovo nista,pa i kod nas su zene radjale na njivi do prije nekoliko godina.
photoshop! :D
Zatvoriti bolnicu za sva vremena!!! Gadovi jedni obicni gadni... Pa Boze milosni sta se ovo desava u svijetu, na kakva sve ponizenja zena nailazi... Umjesto da je prihvate objerucke i da je tretiraju kao kraljicu, ona je bila prepustena sama sebi. Hej Allahu Milosnice olaksaj ovoj zeni i njenom djetetu, a onoj sto je odbila ovu hrabru zenu, podari da pozanje ono sto je posijala!
Toliko o pravima ljudi na socijalnu zastitu.za ovo bi meni taj ministar zdravstva robijao...
nije imala stelu nije dala 200 KM ILI 500 KM KO MI STO DAJEMO U BOLNICAMA GORE GAK JEZERO ILI VOJNA BOLNICA SVE GO LOPOV I GOLA KORUPCIJA PA TAKO JE I VANI U SVIJETU ZALI BOZE JADNO DIJETE I TA ZENA NEDO BOG TAKO DOCEKATI DOKTORI FUJ