Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Merkel :"Gosp.Trump put kojim idete je autostrada pakla i stradanja i američki narod može odvući u nestanak ".
Trump zagovara samo licne i jevrejske interese
Merkel ce odvesti njemacki narod u nestanak
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čudi me gđa Kormak ambasadorica USA u BiH da i dalje odobrava Srbima i Hrvatima iz BiH da ne primaju ilegalne imigrante iz arapskih zemalja. Ona nije osudila ni vladu i policiju HNK koji su odbiili da prime ilegalne imigrante koje je Sarajevo uputilo u Salakovac i da evo šutnjom sad odobrava da i RS ne prima Ilegalne imigrante na teritorij ovog entiteta. Učinila je isto i za Erdoganov miting inata u Sarajevu i posjetu ruske šefice parlamenta RS-u. USA šuti.
Englezi su najmoćnija nacija na svijetu, oni vladaju sa pola svijeta: Amerika, Kanada, Australija, Ujedinjeno Kraljestvo, Novi Zeland, Južna Koreja, Hong Kong, Indija itd.
ovaj tupson od trumpa isto ko dijete na tuti... duri se i inati... vidiš mu iz pogleda da keže "e baš neću"
A gledaj mu telece face, niti on razumije njih niti oni njega. Ovo je isto kao da mi izaberemo Avu Karabatic da nam bude predsjednica. https://www.nytimes.com/2018/06/07/us/politics/fast-check-trump-trade-deficit-european-union.html
ovo se skupili da iftare ali trump im rekao da su teska seljana
Dokle je doslo da ljudi sa starog kontinenta ulaze u guzove ovim sa novog to bi isto bilo da djete uci tatu kako se prave djeca sve je otislo u tri lijepe materine .
K’o malom djetetu objasnjavaju se
Trump: "Vi ste u našoj šaci a ne mi u vašoj ..." ... amerika kad se nasmije pola svijeta oplače ... Ovo oko njega samo "glasnogovornici" bez stvarne moći ...
Ma švabo je sila
Satjerali Maksica u cosak
s pion (marioneta) Izraela
Svi raniji americki predsjednici koji nisu provodili politike vladajuce grupe na celu sa Rotsildima, kao Kenedi, kojeg su ubili, Regan je prezivio atentat, a sad se je desio slucaj Tramp, protiv kojeg svi mediji u vlasnistvu globalista i sudovi koji vode pravu harangu da ga maknu na svaki nacin. Zato je Tramp heroj i veliki prijatelj Amerike.
Merkel i Macron predvodnici slobodnog svijeta. Trumponja ce ostati zapamcen kao najgori americki predsjednik.
Malo je falilo da im svima dadne otkaz.
TRUMP DOMINIRA USA USA USA 🇺🇸 🇺🇸🇺🇸🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Iz Amerike nista dobro nije stiglo u Evropu zadnjih 20-tak godina: unakazen je evropski sistem skolovanja preuzimanjem americkog bodovnog sistema, vodjenjem apsurdnih i izmisljenih ratova po arapskim zemljama izazivaju poskupljenja nafte za Evropljane, sire restorane nezdrave hrane po Evropi, itd. Cak su i u borbu protiv fasizma usli tek nakon sto su oni napadnuti! Steta sto nemaju boljeg vodju, jer kapaciteta imaju, ali nikako da odole izraelskim lobistima