Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemaju Bosna i Sirija nista zajednicko. U Siriji je gradzanski rat, a na BiH je izvrsena dupla agresija.
trebaju nauciti da im amerikanci ne mogu i ne smiju napisati mirovni sporazum
Bosnu i Hercegovinu i Siriju često spominju u istom kontekstu, zbog neskrivenih težnji njenih državljana bošnjaka da se upute u Siriju.
Nisam mogao čitati ovo naseravanje, ali zar nisu upravo ovi usrani Ameri donijeli naveću nepravdu da se nagradi zločin i genocid u ratu! Fuj za Ameriku! To je sve što od mene mogu dobiti!
...pa npr. ne daj bagri sa zapada i njihovim nevladinim organizacijama da vam donose "pravdu " i "demokratiju" u zemlju vašu koju samo znaju pokazati na mapi a ne poznaju ni narod ni običaje ni vjeru ni mentalitet,nego samo udri i sj+kidaj predsjednike............za "bolje sutra"...dok vas ima ,a vidim da vas ima skidajte sve poltrone,izdajnike i sve na vješala dok nije kasno inače ćete prave borce za zemlju vidjeti kako se bacaju sa spratova,jedu iz kanti za smeće,bave se nečasnim poslovima da prežive,a plaćenici i oni za koje ni Bog prije nije znao dobijaju funkcije s ciljem razaranja vjekovnog stvaralaštva i zajedništva,kulture ,ekonomije i društva u cjelini....Ne dajte se ni poslije završetka sukoba prevariti jer zapad je sav novac svijeta prisvojio od nastanka "krize" pa nadalje a s ciljem da se uništi ono što ima svijetlu budućnost ,pa kada sve ode kvragu onda će se moliti čovječanstvo na slogu i zajednički rad za budućnost jer nemaju izbora...SVE PLAĆENIKE POD NOGE I NA VJEŠALA
tekst kompliciran za čitanje, sa čestim nepovezanim prenosima s jednog događaja na drugi. stvar u siriji je jasna. sirija se bori protiv zapadnih bankarskih konzorcija koji koriste vehabije za uništavanje sirije. potpuno isti princip je rađen i kod uništavanja jugoslavije. razlika je samo u tome što su zapadni bankarski konzorciji za uništavanje juge kao sredstvo za rad koristili nacionaliste. i postoji još jedna bitna razlika. narod u jugoslaviji je bio jako blesav pa je dozvolio da ga se zavadi, dok sirijski narod se drži zajedno. postoji kukolja i kod njih ali to je zanemariv broj. većina protivnika sirijske vojske i naroda su islamisti iz drugih zemalja koji sa sirijom nemaju ništa zajedničko. neka živi sirija i sirijski narod. A.L.L.A.H SYRIA BASHAR W BAS.
Sirija nema SDA ,to je najbitnije..nema ih ko unistavati sad kao nas SDA
Немој ти нама на СДА, они су наши. Они једини били на нашој страни када смо стварали Републику Српску :) Свака част Алији што је Дејтон потписао и дао нам тапију на пола државе. А ти са 23% тишина.
ja sam sa tih famoznih tvojih 23% i sta sad..SDA je i kriva sto smo na ovih 23% ili koliko ti vec...ali kako god okrenes bitno je sta pise u pasosima ne pise RS nego pise lijepo ,citko BOSNA I HERCEGOVINA i tako ce i ostati ja mislim jos milion godina.... VOLIM TE BOSNO zemljo svih naroda,svih vjera