Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako da niko nije primjetio da 'FOKLandska' nije tacno. Ne samo to, nego su komentatori ponovili gresku. Kao da niko ne zna za njemacku rijec 'Volk' ili englesku 'Folk'. Volkswagon? That's all Folks! Kao da niko nema atlas ili wikipediju. Kamoli da je novinar ovako pogresio. Drzava za budalu.
Opet se ovi gauchosi kurche? Moglo bi opet biti hebeno tamo, pogotovo što je od 1982 pa do danas nađena nafta na tom području. Inače bih bio na strani Argentinaca, ali ovdje se pozivaju da im je Španije nešto dala, što nikad ustvari i nije bilo Špansko, da ne govorimo da ljudi koji tamo žive ne žele pod argentinsku zastavu..
strašno ... pa pogledaš kartu i odma vidiš da su to prirodno britanski otoci ... mislim ... dokle će ove diktature napadat ove demokratske zemlje sa amerikom i engleskom na čelu
@jokashmokash ??? ... šta je stručnjak htio da rekne ???
@jokashmokash sve je to tako kako si ti napisao, ali ... 21. je vijek ... kosovo republjik ... a foklandi britanija ... ??? ... što se mene tiče argentina je pristojna država i nema nikakvog smisla da to otočje pripadne englezima ... koji se btw, kunu u demokraciju, a formalno su kraljevina ... a i formalno i neformalno imaju kolonije po čitavoj kugli zemaljskoj ... jednostavno se ne slaže ... historijski gledano genocidna engleska bi definitivno trebala pustiti ljude da žive svoj život ...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kolonisticka sranja.. britanci i francuzi najveci okupatori u istoriji svijeta.. u 21-om vijeku jos su aktuelne kolonisticke prepirke.. pa da sad mi ucimo o demokratiji i slobodama od njih..
Zaboravljas Holandzane jos uvijek imaju koloniju ;-) , macem širili Krscanstvo i na silu odvodili ljude da im robuju i izgradjuju zemlje , otimali prirodna bogatstva i sada mi seru o ljudskim pravima i slobodama .. Fasisti licemjerni !!!
... и нусу нека острва...плаже никакве пуне фока, а фоке к'о фоке све усрале.
otoci 3 kilometra od argentinte, 10 hiljada kilometara od britanije, BRITANSKO :D :D
@drinskyS hahaha, ma ja cijela planeta je srpska...trebate vi sve pobiti i sami zivjeti tu...Genocidasi
@drinskyS mislim da ste u pravu i da srbi što prije treba da se pokrenu u re-osvajanje istanbula :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Margaret Thatcher da je ziva bila bi na aparatima...ovako se u grobu okrece......
@SheRains otapa se lagano ....;))
Nit cu ploviti nit cu se suncati tamo...issss