Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupi Ameri
Kad si čuo zadnji put da se kod nas ovako nešto desilo
Nermin, nas je jedva 3 mil i imamo ubistava procentualno duplo vise od amera.
Šta ti je demokratija? Tinejdžeri od 14 i 15 godina hladno nose oružje i ubijaju. A mi se borimo za ovo, tj. demokratiju i velelepni zapad. Fujjjjjj.
Procitaj prvo sta je demokratija, pa onda lupaj....
Kod njih pistolj ko kod nas mobitel kod svakog djeteta
nakaradne satanističke vrijednosti su dovele i dovode do ovakvih slučajeva. Dok izgovoriš riječ "želim" ti se obraćaš šejtanu..iako pišem golu istinu, minusi su neizbježni..pa da počnemo, 3, 2, 1..
Demokratski !
Prosječan dan u Americi
Divna familija
Kako divan kontinent sa jako glupim ljudima.
Wild Wild West
Pa stvarno, ko se na danasnjim danima sa sestrama igra?
Gledam emisije Američke o ubistvima preko youtube. Pored doživotni zatvorski kazni i čak u zemljama sa smrtnim kaznama rade sve i svašta od silovanja do ubistva. Najluđi su po svemu na svijetu Amerikanci nema dalje.
Ko se tuce taj se voli
Morbidna nacija,dno dna!!
Kakva demokratija moze biti u drzavi koja je nastala od Divljeg Zapada, kakav korijen takav i plod
Dostupnost oružja nije problem, reći će proizvođači oružja! A u Americi djeca u trafici mogu kupiti mitraljez! Jadni narod!
Tople božićne priče