Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uspostavilo se? Valjda ispostavilo...
Ovo ce zvucati nemilosrdno ali djevojka je sama kriva. Nije zadovoljna grudima s kojim se rodila, hoce da poveca, obilo joj se o glavu. 1. Zasto joj je to trebalo ? Vece grudi ce joj mnogo dobrog donijeti u zivotu ? Cak u posljednje vrijeme i muskarci izbjegavaju djevojke s plasticnim grudima, tako da ni sa tog aspekta nista ne bi postigla. 2.Kad je vec htjela to da uradi, onda je trebala dobro da se pripremi, istrazi, sazna sve informacije od klinikama, strucnjacima, rizicima, pa otici gdje je sigurna da joj se ovako nesto ne bi dogodilo.
Zao mi je cure, ali ni ona, ni roditelji da se raspitaju malo prije operacije? Ides pod noz, nije ti svejedno kako ce ispasti, pa plati vise, ne leti na neprovjerene klinike.
"Mlada djevojka, puna života, zdrava".. ali prazna mozga... prelijepa je,koji ce joj k... onda silikoni...
Boze sacuvaj... niko izporodicenije niti prisustvovao operaciji, niti se raspitao kako je prosla znaci... a da su se unaprijed raspitali o bolnici i doktoru prije odobravanja same operacije, to je izgleda vec preveliko ocekivanje... s druge strane, stvarno ne shvacam ljude koji bez velike nuzde (npr nesreca, pozar) idu na ovakve operacije... sama anestezija je rizik, a bolovi nakon operacija su izuzetno veliki
boli te k....bar si ispunila cilj i povecala sike, sad mozes i na drugi svijet zasto ikom u zivotu treba ovako nesto? nikad mi nece biti jasno, takav si kakav si, al prirodan si..
trebale joj za posla