Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
duvaj ga fule!drhtali ste od bivše juge smradovi.
A ima li u toj novoj strategiji BiH, ili će se ona spomenuti u strategiji proširenja 2347 godine, kada zemlje kandidati postanu Ukrajina, Moldavija, Bjelorusija, Armenija i Kosovo?
sta ces u evropskoj uniji?...da nam se smiju ko hrvatima :)))))) ...zamisli cega su se hrvati "dosjetili"....trazit ce od evropske unije da se svakom gradjaninu hrvatske isplacuje po 500 eura bez obzira koliko je bogat,dali radi ili neradi i koliko ima godina :))))))....da nije tuzno zaista bi bilo zalosno....hrvati su nacisto popucali :)))))...sta mislis kako ce merlelica da na to odreaguje ahihihihhihihhihiiii....za to im treba kazu samo 15 milijardi eura na godisnjem nivou...sta je to za eu :)))))))
ma ja ba šta ćemo mi u EU, mi treba da uđemo u Panpravoslavni savez sa Rusijom, Srbijom, Ukrajinom i drugim bratskim pravoslavnim državama, jel tako Andriću? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mi moramo moći sve izvozit, a uvozit ćemo samo ono što ne izvozimo. Povoljno ćemo zavaljivati druge u kredite koji oni neće moći vraćati radi nedostatka plasmana, pa ćemo i to preuzeti da bi se lakše tuđih tržišta navozili.