Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skandidavci respekt
hocu pare, kes, lovu ...
Kako im ga Hakinen šuknu
Nece Finci, al hoce Sejdic..
Tako je, Finska...Kapetan broda mijenja kurs prije nesrece I potapanja broda. Neodgovorno je decenijama rasipati tudji novac. Nisu Grci naivni. Istupanje Grcke iz EU - da nije Putin u pozadini?
A zasto bi oprostili?
Grci na aktera prepadoše Evropu. Stari su to razbojnici, mora im se čestitati da su zajebali kamatare
koliko su se zaduzili pa to ne moze ni kamion da povuce odjednom nek nadoknade oduzimajuci teritoriju otoke i ostala lijepa mjesta
Samo za bracu Fince i bracu Laponce na dalekom sjeveru da se odobrovolje " i oproste nam dugove nase kao sto mi oprastamo duznicima svojim " https://www.youtube.com/watch?v=7rwc3VGvlRY
"ćeteresćetri" :-)) Gdje si metiljavi, nakazo stara!? Sve nesto razmisljam da mi je malo popricati sa najvecim kretenom na Kliksu, a bogami i sire, kad ono ti. Glavom i bradom, idiot nad idiotima. Ogavni, odvratni Meth. Javi se opet za nekoliko mjeseci, don't be a stranger :-)