Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja glu.pih Grka ostaće bez zemlje, je.bla vas EU eto vam je, ovako će i Dubrovnik u dogledno vrijeme, nije džaba ona Merkelova obilazila i gledala gdje će gu.zo.ve hladiti
ovo je bilo ocekivano da ce se desiti samo sam mislio da ce njemacka to prvo zahtjevati!!!! JEß0 evropu kad moras prodavati djelove drzave!!!!
Ne kaze se dzaba \"Propao k\'o Grcka\" hehe
pa nije moja nana nejkada govorila sine propast ces ko grcka ,,eto stara zena zna
uh, nemojte m sta zamjeriti, nista nisam doruckovo sve lafo glumim nekog muslimana(da me ne vide naravno!), ali odoh se sad najesti čvaraka....uh, crko od gladi!
@Srbin i pola istanbula
... a imali ste tako finu drzavu sad bi ste i vi vjerovatno kupovali otoke od grcke
ovo mu ga dođe k\"o igra monopol!!!
Money for nothing and chicks for free
pa kad ste nesposobni
OVAKO CE I HRVATI RASPRODATI IMOVINU CIMU UDJU U EU, A MI CEMO VODU... Ceka nas ovaj cirkus
sta je ovim ortodoksnim drzavama, srbija ratom protiv jacih sve manja... a, grcka za deceniju ni kreta nece biti njihova, sve ce spiskat..
kako mi nestaje boba opet me pocine prenositi, odoh u pionirsku dolinu da ga pusim majmunu dok se ne probudi zebra
Da nije bilo nas Srba niko nikad nebi sazno za Ameriku ni za bosnjake. http://goo.gl/h1oUZ
Liječi se mamu t.i natakarim