Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU je samo formirana zbog Amerike i Rusije, kako bi im se dalo do znanja da ove male državice na Europskom poluostrvu su jedisntvene i zajedno, a zapravo sve imaju svoju politiku i svaka vodi brigu o sebi,.. najbolje se to pokazalo kroz pandemiju u Italiji!!! Ovako sada one su pokazale Americi, Rusiji, Kini a i ostatku svijeta da zapravo je EU big šhet ! ! !
Kako je samo pala Devedesetdruge...
Odlično
Primjer kako bi nas Evropa ostavila na cjedilu,a mi slijepo vjerujemo, vjerujemo......
Samo Amerika, EU nam je u ratu nametnula embargo na oruzje, pa sada imamo Potocare...hvala EU na svemu ali tamo su vam vrata...samo USA
pa ostavili bi nas sad pa sad pametnom je dovoljno period od 91-95. Mi im i sada sluzimo da izvlace pare ova sitna Evropska birokratija. Maximalno nas koriste.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rusija vakcinisala samo 3.7 % vlastitog stanovnistva, a svoju Sputnik vakcinu gura svima kao savrsenu. Nek je prvo sebi zabiju
Sacuvaj me boze evropske aristokracije.
EU je rasulo u svakom mogucem smislu, hajmo biti realni UK je bezveze napustila EU? Europa vodi visestruke politike, u zavisnosti kakav im dan svane. Danas pricaju jedno, sutra rade drugo a prekosutra vec trece. Davno izgubili rejting i kredibilitet.
Ravnopravnost, demokratija, jednakost su vještačke tvorevine i civilizacijska su tekovina za koju se treba stalno boriti. Čim nastupi teža kriza, a ova je najteža koja se pamti, društva se, više ili manje, vraćaju na fabričke postavke. To su korupcija, nepotizam, privilegovanost pojedinih i sl.
EU not 4 U:)?
Kako se Klix tjesi sto BiH nece nikada postati dio te iste EU.
Ko ce nas shvatiti ozbiljno sa ovom vlasti kada smo zalosno smijesni sami sebi. E zato nas nema nigdje ni na mapi i zato nam se sve ovo desava...mi dozvoljavamo.
U ovom tekstu vrlo puno netacnih stvari!!
Nas j.... ko stigne. Nema prijatelja, samo sebičluk. Evo nas i Rusija javno ucjenjuje da će naš pristup NATO smatrati neprijateljskim činom i da, ko biva, (nije rečeno ali se podrazumijeva) neće bit vakcina..SAD se sramote, hoće da predvode svijet, jer su oni, kao, lučonoše slobodnog, pravednog svijeta, a zalihe vakcina gomilaju samo za sebe. Viškove (ako ih bude) prodavaće 2022. Možda. Fuj!
Zar jos nisi skonto da se svako brine samo o sebi i rijesava samo svoje probleme... A mi hajvani cekamo da nam neko drugi rijesi nase, a mi da sjedimo i pametujemo....
EU je kao zgodna srednjoskolka. Ona koja je zgodna uvijek ima ruznu i debelu prijateljicu. Pored nje ova izgleda zgodnija a ova se sljepa uz nju pa ako sta ubode ubode. Tako i EU
ovamo njemacka i francuska a sa druge strane rumunija i hrvatska
Onda ispade da smo mi onaj ljakse sto tukne na bijeli luk i gleda u te trebe i bali iz usta, a uporno nece ni da se okupa ni zube da opere, pa da makar ima sansu na onu debelu...
uhljebi ko i ovi nasi, samo misle na sebe sto je i logicno, lezi hljebu da te jedem...
I onda se ovdje bunite što vam Dilfaš ne nabavlja vakcine? Ni EU ne zna je li došla il' pošla.
Toliko je smeća i propagande u ovom članku, da prosto pamet staje. (Napomena: virus kojeg preživi 99,8% zaraženih ne može biti prozvan pandemijom, već epidemijom. Pandemija je proširen virus čija smrtnost se kreće oko 6% i više, dakle ovaj virus korone ni po čemu nije pandemija. Ali, zločinačka Svjetska zdravstvena organizacija je kriminalno promijenila definiciju pandemije, kako bi imala opravdanje za savjetovanje zatvaranja ljudi.)
U članku se kritički navodi: "te se još jednom pokazalo kako Evropska agencija za lijekove ima samo formalnu i protokolarnu ulogu, a da nacionalne agencije i dalje imaju potpuni autoritet.". Umjesto da se pozdravlja mehanizam kontrole u svakoj državi! To je propaganda koja želi rušenje državnih institucija i da se one zaobiđu. Znači sve države Evrope treba da se oslone na odobrenja šačice korumpiranih uhljeba u Briselu?! Ovo je poziv na rušenje suvereniteta evropskih država!
Ne znam gdje si pročitao tu definiciju, ali definicija pandemije nema veze sa smrtnošću već s područjem koje je obuhvaćeno, a označava širenje neke bolesti globalne, između država i/ili kontinenata ili barem u većini svijeta. To ćeš naći u svakom ozbiljnijem rječniku (medicinskom i nemedicinskom).
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ne znam da li mi se vise povraca od zutih zvjezdica na zastavi EU ili na zastavi BiH. Trule, hibridne, licemjerne tvorevine
Na zastavi BiH su bijele, molim lijepo.
Raspašće se EU vrlo brzo