Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je svjetska ljudina. Samo su Che Guevara i Tito jači od njih. :)))
@lik5 Možda i jest, al zato imaju najjaču zdravstvenu zaštitu i najbolji obrazovni sistem. Pogledaj druže, vidjet ćeš sam...i ako ćemo iskreno meni se sviđa onaj retro look Havane sa onim starim autima, nekako je lijepo, a i zna se da je Havana jedna od prvih 10 turističkih destinacija u svijetu. Ima i negativnih stvari naravno, ali to je sve zbog embarga Amerike.
Koji bola' tito nesvrstani isprdak, Che propali revolucionar... Lenjin, Fidel pa Putin! Slava Rusiji i slavenskome narodu!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Fidel kastro jedini koji je jos ostao od velikana i boraca za slobodu.dugo nam jos pozivio druze
Vexabija!
zivio Fidel,covjek celicnih muda!
`gospodine predsjedniče, ja sam Kastro` Prejako :)
Bez obzira na greske koje svi imaju ali niko mu, mislim, ne moze osoporiti ogromnu hrabrost kad se usudio prkositi navecoj sili i to jos u komsiluku. Doduse gotovo sigurno je da ce se sistem raspasti kad braca umru.
haha pa ovaj covjek ne zna za smrt :D
Jbt, ovaj je jos ziv.
koji je ovo fidelov dvojnik po redu
Ova pohvala je čista zajebancija na račun Obame! Pohvalio ga je zbog komunističkog načina rukovanja, kojim je učinio da mu se Obama klanja. Ruka se ne pruža dalje od laganog zgiba u zglobu lakta, s ciljem da rukovaoc s druge strane dođe u takvu poziciju da "dublje"posegne da bi prihvatio hvat, pri čemu posmatračima sa strane izgleda da se klanja.
Pogledajte fotografiju: http://www.klix.ba/vijesti/svijet/historijsko-rukovanje-obame-i-castra-na-komemoraciji-mandeli/131210102
A pomaze i biti patuljak...
viva Fidel!
Predsjednice, druze, brate..Raul :)