Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A
Harris je pogođen 8-12 puta. Izrešetali ga kao sito, i to je američka policija....
i policajac je imao pistolj
od koga?
aha mislis da ove sto prosvjeduju boli neka stvar za "drzavnim ustanovima"? zato i prosvjeduju nije komplikovano
Tyrone Lannister :D
Montaža
'Video od 13 sekundi prikazuje normalno stanje savladano općom panikom'.
Tako se Amerikancima pune glave, nesto slicno kao kod nas. Zasto da mislis svojom glavom, kad ce to za tebe da radi televizija.
hebiga, ta su trebali moliti ga da prestane pucati
"godišnjice smrti Afroamerikanca Michaela Browna kojeg je ubio bijeli policajac Darren Wilson" Ja kao kosmopolita se grozim ovakvih rijeci.. Jel stvarno bitno da li je neko tamne puti,ili je svjetlije puti.. I zasto se uopste navodi ko je koje boje,i zasto je uopste bitno ko je koje boje ? Pa jel moguce da u 21.Vijeku dijelimo ljude na bijele i crne ?
Đe si "kosmopolita" nismo te prepoznali.
@AdoSarajevo ti bi trebao da odes u Ameriku, na par mjesta pa ce ti sve biti jasno.Nadam se da hoce.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)