Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od 09-16 marta u BiH je ušlo nešto vise od 81.000 ljudi, a ovi izdali 12.246 rješenja. To je samo 15,11% od ukupnog broja koji je ušao u državu. Svi znamo iz kojih zemalja je došla naša dijaspora. Nešto ne odgovara u ovoj matematici.
99 % tih izolovanih zdravo. Jeftin način da država prikrije da ima samo 400 testova koje čuva za gu.onje a trebala je imati 20 hiljada komada već 2 mjeseca. Da imaju testove znali bi već sutra ko je zdrav a ko bolestan i onda zdravi kući a samo bolesni u izolaciju. Imitacija države
Samo kazniti, izdati kaznu u dolarima i uzeti vozački i pasoš dok ne plati. Na taj način se neće opterećivati sudovi i neće se trošiti novac poreznika.
24h zabranu treba uvesti, niste ni svjesni o kakvom se opasnom virusu radi i da nam se ne piše dobro ako bukne i kod nas!!
Nece vise biti, dje si bio '92, vec gdje si bio za vrijeme Corone. Kao i prije rata, i poslije rata, vec prije i poslije Corone. Sto i nije tako lose ako prodjemo bez vecih posljedica, a nadam se da hocemo.
Samo sto sada treba ostati u podrumu
Samo da je hoce postovat al tesko
Ostalim pare uzeli