Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanima me samo kako ostale zemlje ne mogu imati smrtnu kaznu, npr. Turska, npr. Irak, npr. Libija, ahaaa tamo ste tek uveli demokratiju ili ju želite uvesti...
@barut Nije Amerike briga da li Turska ima smrtnu ili ne. To je briga EU, jer ne mozes uvoditi smrtnu kaznu i traziti EU clanstvo.
Je li na listi čekanja i onaj tupan iz Čečenije što je donio pretis lonac na maraton ?
Američka demokratija u Turskoj na aparatima.
da se sta.pitam ko sto se ne pitam ja bih ukinuo smrtnu kaznu jer sistem ne treba da bude okrutan kao i ubica. treba se dici iznad toga. bolje uvesti kakvu bolestinjsku kaznu u fazonu turit mu kakvog virusa i nek lafo umre prirodnom smrcu. za njeg bolnije a za sistem moralnije
To je vlada, a nije kao u bosni, ubice i silovatelji provedu par mjeseci ili u najboljem slucaju par godina u zatvoru, za to vrijeme imaju i dopuste, a kad izadju opet po starom pa malo-malo u crnoj hronici citamo o onima koji su od ranije poznati policiji i ponavljaju kriminalna djela.
Postoje djela za koja nije pravedno nista drugo nego smrtna kazna
@planinski.lav upravo tako, za pojedine i smrtna je premalo!
Puno je gore samo "čekanje"..nego li kazna u pm. hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dali ce demokratska zapadna evropa traziti smjenu vlade SAD-a kao sto su trazili sjenu vlade Turske za istu kaznu,vidjete cemo u sledecoj epizodi klixa?!