Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko sto su pobijedili Al-Kaidu!
Al Kaida, Anonymusi ... su ko žohari. Ni nuklearna katastrofa ih ne bi uništila
Neka barem neko ima ko ce prestrasiti ove zohare svjetske vladare,da ne umisle sebi da opet mogu atomsku baciti gdje pozele ko nekoc na japance.
Ako mi zafali kruha zvacu FBI da nadje krivca :)
ja prijavio propust na facebook i javljaju mi sad da zapravo nisu ranjivi tu a ja im i dalje koristim tu rupu...meni se čini da u facebook radi dosta budala i nestručni ljudi... ne mogu da vjerujem, tako vjerujem da i ovaj FBI ima debila koliko hoces nista nije tako idealno kao sto mi sa strane mislimo sve se moze s*** :)
Svi smo Mi Anonymusi....
FBI bi trebao znati, da kada govorimo o tvrdnji, ista može biti očigledna ili misaona. Očigledno je ono što je poznato samo po sebi, a misaono je ono što nije poznato samo po sebi, nego mora da bude pojašnjeno drugim očiglednim stvarima. Drugim riječima, očigledno je ono za šta ne treba razmišljanje, a misaono je ono za šta treba razmišljanje da bi postalo jasno. P.S. Očigledno je da tvrdnja FBI spada u domen misaonog..