Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta sam hi ja otključo, desetke njiha
Nije nekoliko puta klix 10 puta, tacno 10 puta. Al sta ces kad je vama domet samsung, otkljucas ga cim ga bacis od zid.
Duso moja draga, sve sto je potrebno za otkjucavanje Androida potrebno je i za otkjucavanje IOS-a s tom razlikom da je IOS 1000 puta komplikovaniji a 0 puta sigurniji. Razlika je da u Android upises podatke o svom Google racunu i telefon ti se otkljuca bez ikakvih zajebancija. Kad otkljucavas IOS potrebni su ti isti podaci tj. podaci o aj-aj racunu i DOWNLOAD OD NEKOLIKO GIGABAJTA. Faking bjutiful kad si na putu i nemas brz internet. Tj. ista sigurnost ali puno komplikovanije.
E hajd da ja tebi malo pojasnim, ovdje se ne radi o otkljucavanju na mrezu jer oni ne zele da preprodaju telefon dalje nego zele da razvale kod da uzmu podatke sa njega. Svaki telefon se moze restartovati izbrisati podatke i ponovno krekovati da je otkljucan. E to njima nije cilj jer icloud ne prenosi sve pdoatke mailove i ostalo jebavali bi oni yahoo da hoce tod a rade zato ne brkaj otkljucavanje nase carsije sa ovom sofisticiranim problemima. A za samsung vec odavno znam da je smece
Pomoći će im Faris,iz BH telecoma.
onaj sa Federalnog Biroa al za Zapošljavanje :D :D
@_xy_ Uzeće im cvaju i gotova stvar.