Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh Trump, Obama je za tebe gospodin, ne vrijedis ni malog Obaminog prsta.
Da Obama je gospodin jer kolje muslimane a radi to u rukavicama, da javnost ne vidi.
šupaka obrisali mi komentar
Scully i Mulder su bili najgori !
Prpa u ef bi aj
Ovo su tipucni Trumpovi simptomi demencije jer mu se cesto prividza i potvara druge da su krivi
Jašta je, i pisma mu je otvarao Obama. 😁
FBI-u sve vjerujemo
Kao sto navedoh u jednom komentaru, Trumpov napad na Obamu je kolosalni strateski autogol. Sve sto izjavljuje je samo da skrene paznju sa svojih odnosa sa Rusijom.
Mentalni problemi ? Paranoja, manija proganjanja ??? I to kod čovjeka koji ima nuklearne ključeve a svako dugme ima kontra dugme i to ne samo jedno ???
Mentalni problemi ? Paranoja, manija proganjanja ??? I to kod čovjeka koji ima nuklearne ključeve a svako dugme ima kontra dugme i to ne samo jedno ???
Trump kao nasi politicari obmanjuje narod kase prazne nezna sta treba da radi pa udario propagandu.
Programi na računarima tajnih službi ne prepoznaju dali se radi o Donaldu Trampu ili zmaju od Šipova,oni skupljaju sve redom.Tako da i ja mogu tvrditi da me sad trenutno prisluškuje Tramp,On im je sad šef a to je i izmislio Buš iz njegove stranke.
Tebi da kazu da se sunce vrti oko zemlje ti bi prihvatila
Gospodine Obama, ako ste ga prisluškivali obajvite molim vas snimke. Mora da ova NARANČASTA ŽABOKREČINA u neke ekstremno prljave rabote žestoke udjlele ima. Zašto bi se inače to narančasto matoro kopile evo već treći dan za istu temu hvatalo ko pijan za plot?
ni ja nikada necu nista da priznam :)
dok te ne ulove :)
@Bicebolje Uvijek ulove............uvijek.......danas se nista ne moze sakriti......
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Obama je spijunirao Merkel.
samo strance spijunira.