Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa za šta vam služi vaše špijuniranje po netu, koji klinac špijunirate sopstvene građane ako ih nećete hapsit zbog radikalizma?
Sami ste krivi, jer ste sve uradili da uništite komunizam koji je bio prirodni regulator današnjih terorističkih pokreta.
Upravo tako,dok je Komunizam je ovakvim stvarima prilazio preventivno.Zar nisu bolje diktature Komunistickoh Vodja,u kojima su se postovali red rad i disciplina,od danasnje globalne anarhije na planeti. Jos gore od sloma Komunizma,je skidanje sa vlasti Arapskih diktatora,SAdama i Gadafija,za vrijeme njihove vladavine ovoga nije bilo.
covjek je sam sebi najveci neprijatelj
IDIL (u nekim zemljama zvana CIA) ti je tipicna buka, armija placenih ubica stvorena da izvrsava naredbe velikog Inkvizitora i da izvrsava zadatke poput kreiranja kaosa i unistavanja neposlusnih rezima poput onog u Siriji ili Libiji. Drugi, ne manje vazan zadatak, im je stvaranje negativnog javnog mijenja u zapadnim zemljama prema muslimanima da bi se lakse naslo opravdanje za bombardovanje, mucenje i ubijanje. Ideja je staviti muslimane hors l´humanite i hors l´loi (izvan humanosti a samim tim izvan zakona) Carl Schmitt. Divljaci i kanibali 18 i 19 stoljeca su bili americki indijanci i postali su simpaticni tek kada su ih istrijebili. III svjetski rat je vec poceo i nas ocekuje red IDIL-a, red Ukrajine sve dok ne dodje red i na nas.
sad im se kao bumerang vraća sve šta su decenijama radili po cijelom svijetu
Ja pomisli sta ima Zeljko Joksimovic s IDILom, kad vidi nije on..
nesto vise od 10 hiljada ljudi hebe cijeli svijet...