Borba protiv terorizma i kriminala
0
FBI će pratiti radnje na Facebooku, Twitteru i Google +
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pih...kao da to do sad niste radili...
AAAAAAJ NE ! A bas sam zelio isplanirati jedan teroristicki napad preko facebooka :(
Propadose mi svi zivotni planovi :(
hahaha pa oni to rade od kako je facebook dozivio ekspanziju!!!
HAHAHHAHAHAHA MOZE TE MI SE SAMO SAGET I LAGANO GA .... HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
.....ja, a i Bugari su usli u Sofiju.
Ja bi prije svega volio da čujem tu njihovu \"definiciju\" terorizma ,jel se sve bojim da pod okriljem \"borbe protiv terorizma\" oni siju svoj terorizam globalno. A facebook im \"smeta\" zato što vjerovatno zadnje masovne demonstracije po Americi su dogovarane preko facebooka. Sada će FBI vjerovatno buduće zagovornike novih demonstracija pod izgovorom \"terorista\" zatvarati na \"neodređeno\" vrijeme po mjestima kao što su Guantanamo ,sve u cilju zaštite \"slobode\" i \"demokratije\" koju Amerikanci \"uživaju\" ha ha ha ....
Cenzura?
taman će neki terorista na facebooku pisati riječ \"terorizam\" ili internet kriminalac riječi \"internet kriminal\"
Dakle pod isprikom \'\'borbe protiv terorizma\'\' može li ikakva organizacija koja NIJE američka dobiti ovu mogućnost narušavanja privatnosti?
Ma neka ste vi to objavili, taman da ljudi izmisle kodirani jezik :D
e sad ide pljacka banke preko telefona: pljacka:halo jel banka banka:da banka je pljacka: ruke u vis ovo je pljacka banke preko telefona
Koja bi tek kontrola bila da smo još u Smrdoslaviji, komple\' država bi u zatvoru završila...
A trebali su i na sarajevo-x, porokati ove vlahe sto ne mogu da natjeraju Bosance da zavole bradate barbare, pa sami moraju glumiti vehabije u ime Bosanaca.
a dosada nisu pratili ......
Ama ovo tek objavili, a to rade odavno, FB i postoji zbog toga...