Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Fauci je predvodnik svog ovog zla oko korone... kad su rusi i kinezi objavili da imaju vakcinu cutao je.
Samo ti bocaj se.
antivakcinasi na aparatima. Nije obavezna, ali bez nje neces moci nikuda, ni u komsije vjertovayno, a o putovanjima u druge zemlje ni pomisliti bez potvrde o vakcinisanje. Sa rogatim se nije bosti, naci ce oni nacina da vas pripitome
Situacija je sljedeća: Prema zvaničnim podacima, CEO phfizer kompanije je, NA DAN OBJAVE DA SU NJIHOVE VAKCINE 90% SIGURNE, PRODAO (PODCRTAVAM) 62% AKCIJA SVOJE KOMPANIJE. Baš čudno da je istog trenutka iskoristio priliku za zaradu na svoj muci naroda u svijetu.
Efikasno je sebi ubrizgaj. Vise puta. I materi svojoj. I djeci. I unucadi. Jedno stotinu puta pa da zivite vjecno
@Kumashin mores psovati, ali bez vakcine neces nigdje iz svoje pecine. Ni jednu granicu neces preci, ni u jedan avion neces uci, a tako ti moze biti i u nekim kantonima, gradovima, entitetima ako zelis da nekoga posjetis. S toga, uvijek ima nacina da te se pripitomi...do tebe je!
neka prvo krene od sebe sa tom vaxxinom, on je u rizicnoj skupini. Ako ostane ziv i nakon 2-3 godine, razmislit cemo i mi
@DamirJusufbasic Ko je pritisnuo dislike na tvoj post treba da se milion puta vakurcinishe
@DamirJusufbasic vidjecemo te junacino ako odlucis da negdje krenes nevakcinisan. Stajace ti znak STOP, ni makac dalje. Ostace ti tastatura kao jedini prozor u svijet.