Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ne uklone stranice koje negiraju Srebrenicki genocid...? Nece jer su i oni cionisti...
Free Palestine FU.CK Izrael ! ! ! ! !
Vrlo je karakterističan uvijek isti ( kroz istoriju ) metod Cionista: Razoriti sistem obrazovanja, kako bi ljudi ostali permanentno zaglupljeni.
Demokratija
bosnje vazda u prvim redovima kada treba vodit tudje bitke
O KAKVOJ SI TO TI \"SRŽI\" ISLAMA ČITAO I KAKO SI DO NJE UOPŠTE DOŠAO . . . DJELO,DOKAZ,CITAT I SL. SAMO VIDIM DA SVOJE FRUSTRACIJE I NEINFORMISANOST POKUŠAVAŠ DA ŠIRIŠ!!!
Pa da , kada se poziva na rusenje vlada Iraka, Irana, Sirije, Egipta, Tunisa, Libije, Somalije, S. Arabije...itd, onda je to poziv na uspostavljanje demokratije i oslobadjanja od tiranije...ali kada se poziva na rusenje, trenutno najvecih tirana, g.e.n.o.c.i.da.s.a, ubica, fashista i okupatora....e to je poziv na mrznju i nasilje.
od klukuše:šteta što te promaši onomad onaj ravoorac,kad si već zato da se reklamira po sarajvu,ko ti bi rašu trpio u svojoj avliji ha??cukenberg je židov,fejs je njegovo vlasništvo,jesili čitao ono da mogu da ukinu svaki profil kad od hoće bez objašnjenja a uz to ko što reče ta grupa je pozivala na nasilje spram čifuta,vlasnik-čifut i đe tu problem,šo sam retard,šošonu jedan???
\"uklonjena je zbog poziva na nasilje\" amerikanci siju nasilje po svijetu i bez poziva. tko ce njih ukloniti?
@kljukusa cuj kljukusa ti nick,pa koji si ti retard?
cukenber je židov i vama nrbi bilo ljepo da ravnoorci reklamiraju sebe npr.u avazu ili oslobođenju ili na bilbordima diljem sarajva???
Neka SIPA serbez zakuca na vrata, dobro mi došli, poslat ću im ja i podatke, ako treba, a ne IP broj, jer sve što pišem je ISTINA!!!
S.M.R.T. unitarističko- reketaško- fashističko- crnokošuljaško- mesarsko- staljinističkoj politici Zlajoglua Gulagumdžije i njegove bande koja je, uz blagoslov veleposlanika MajMoona, izvela državni udar! SLOBODA HRVATIMA! A vi samo brišite, male đoge & bakiri & šagolji sa www.kan.dahar-x-com, istinu nikad nećete izbrisati!
21.- iiii
Želim da demantujem natpise da je FB uklonio pomenutu stranicu jer nije bilo realnog poziva na nasilje osim poziva na mirne proteste. http://www.facebook.com/Rassoul.Allaah FB je samo0 porućio da će nastaviti nadzirati grupu koja trenutno broji više od 3 miiona fanova..
ima vise clanova na stranicu koja poziva na ustanak protiv Izraela nego hrvata u BiH to je majorizacija Hrvata
NE GRIJEŠIŠ , ILI HOROSAN ILI KOROSAN (PREDIO IZMEĐU S.IRANA,PAKISTANA I VEĆIM DJELOM AFGANISTANA)