Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek umro prije dvije godine a na profilu mu čestitaju rođendan. To su ti FB prijatelji 😂
Svi koji su pustili bradu neka se obriju, bice masovnih hapsenja. Ko god voli bradu bice potencialni terorista za tu fb alatku :-))))
Pa pohapsite sve te, sto ih morate "prisluskivati" mnogo sigurnije.
po tim bi trebalo pola Bužina bit sumljivo,nijedan grad u tako kratkom roku nije dobio toliko vehabista nego Bužin i okolo njega
S U P E R , još ako te podatke dostavljaju uredno obavještajnim službama onda je to pravi posao . Za čijeg qurca zdravlje da mene maltretiraju kojekakvi probisvijeti, zaluđeni tipovi i blentavi kozoyebi .....
muslimani na aparatima
Lahko ih otkrivaju jer pišu arapskim pismom slijeva na desno.
FB je postao jako kriticno i opasno mjesto.
Treba ovu pilot verziju uvesti i na Klix jarani moji. :D
A ja pomocu svog posebnog alata identifikujem dobre zenske !!! Simpatizerke celavaca :-)))
'oce da kaze da ga je upravo "opr'o na ruke"!
Hahaha, da je neko drugi pitao, ja bi se potrudio da pojasnim, a tebi cu samo reci da imam very sensitive temperature sensor :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)