Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa raji je divoljan bio radio da ih se dovede u ludilo, ovi sad .... neka nam je bog na pomoci. Da si pametan poludio bi.
...ne kmečite više, nego pročitajte . http://www.b92.net/info/intervju/index.php?yyyy=2016&nav_id=1198139
@operacija labrador ...dotična malo "baca udesno". ali je rastavila lažne liberale (u biti notorne zločince) na proste faktore.
Trump je pobijedio zato sto je amerikancima pun ***** clintona. Ljudima je dosta liberala i globalista. Slijedece godine u Francuskoj i Njemackoj dolaze na vlasti desnicari. To je reakcija svega sto se desava danas, nista vise.
@fantom slobode ...trampiboj je svakako dio establišmenta. ali ne u onoj mjeri, i globalno, koliko su to zločinačke dinsatije buš i klinton. rasturajući "politički korektnost" u parčiće svojim verbalnim ispadima umilio se svima koji su razočarani u sustav & "američki san". kad manipuliraš masom, vavik je bolje "radit" sa njenim bijesom nego sa njenim razumom. bijes mase je golem. razum mase je 0.
@fantom slobode Sto je najsmjesnije, on nema nikakve veze sa republikancima. Nit on njih voli, nit oni njega vole, cak su neki republikanci bili na strani clintonke protiv njega. Jedini nacin da postane predsjednik je bio da se kandiduje kao republikanac ;)
Sta vise reci na ove clanke o Trumpu a ne zaplakati.Yebo vas vise Štrump.
Ja mislio smatrat će je odličnom, pihh razočaro sam se...
priznaj ili cemo te u FUP