Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbo vam fb mater
Je li nam fkt toliko sjajno pa da je ovo vijest za naslovnice? Mislim bolja je svakako nego da se prepadamo slike od Fahrudina Radoncica, ali ima opet zanimljivijih i bitnijih vijesti.
Eh nek u ovom svijetu ima neko da brine za vas ! Stani jel to isti onaj FAcebook koji podržava ISIL i glasnogovornike i za to ga zapad optužuje ? ALahu MEsali ! I koji je efeket globalni ?? Malo malo pa aktivirana sigurnosna opcija na facebooku !
islam je vjera miraaaa😂😂😂😂
Ал сконтајте да на крају испадне да нису муслимани, већ неки наши еуропљани, како би се само сви колективно исфурали хахах
klix, piva, fejsbuk, mješalica... ovo je život
Ti i ja, ako imaš velikog još.
@tuzlak478 nećemo nikad završiti, dok god ima struje !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...dobra stvar. mnogo dobra.
koji su levati ovi na klixu, pa uredu prvi put objavit kad je fb uveo ovu opciju al koji je smisao svaki put ovo objavljivati, znamo svi da ce fb ukljuciti safety check kad se desi teroristicki napad
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa.
welcome to germanistan