Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi to sve protjerao u maticne zemlje.
Slučaj je pokrenula 24-godišnja Francuskinja... Koja li je njena maticna zemlja?
Sta bi bolan ti protjerao? Sto tebe niko ne protjera u maticno selo Meni bas lici da si ti Prometej i Epimetej mjesto u Grcku zalutali u grad ali ne da pravite figure nego da prosipas prazne idiotske price...IS NA SELO NIJE CARSIJA ZA TEBE
"da na mjestima otvorenim za sviju" - SVIJU.... NEMA ME, NE POSTOJIM!
BRAVOOOOOO! hajde molim te svi u irak sa isis kad toliko hocete zivjeti pod islamskim pravilma ovo je EUROPA
pa možda je nikab opravdan, ovdje neki dan drkadžije drkali na cure u kupaćim kostimima, očigledno neki čim vide malo kože odmah se napale..
Nindzama ulaz zabranjen!
sud za ljudska prava konačno rekao nešto pametno
prokleta cafirska europa uskracuje muslimanima elementarna ljudska prava!
Onaj ko smatra da je to jedno od "elementarnih ljudskih prava" neka ode u Saudijsku Arabiju, a ne u Evropu. Evropa je civilizacija.
uzaludni su pokušaji, davno je bio "POATJE" nema načina da se spriječi priroda
A što je sa časnim sestrama, gdje je tu jednakost svih građana? Licemjerno. Nikab je tim ženama dopuštao da koliko-toliko izlaze iz kuće i integriraju se u društvo, ovako će se zatvoriti u 4 zida.
Gdje si ti, Boga ti, vidjela casnu sestru sa velom preko lica?
Prvo, casne sestre ne nose nista na licu. Drugo, kako moze biti normalno da sa tim cudom na glavi izlaze na ulicu "da se integrisu"? Neka se obuku kao sav normalan svijet, ako zele integraciju. Onako i ako izadju svi ce samo da gledaju u njih kao u debile.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ah kako ima lijepe oči....
ovim zakonom se daje policiji mogućnost da hapse i globaju huligane koji se maskiraju pod kapuljaču duksa i preko lica zavežu šal. To je isto pokrivanje lica i kažnjivo je u Francuskoj. takav bi zakon trebalo uvesti svugdje
Sud je pravilno odlucio.Zabrana pokrivanja lica ne odnosi se samo na vjersku nosnju, nego na bilo koji komad odjece, nosen iz bile kojeg razloga, a koji prekriva lice.
Podržavam EU sud.... Jer ne treba da se mi prilagođavamo ninđama već nama ninđe.... Krajnje radikalan i bolestan način oblačenja....stran svakom normalnom čovjeku a razumljiv samo vjernicima fanaticima koji su otišli u krajnost gdje se gubi svaki smiso vjere... Allahimanet :)
Toliko o ljudskim pravima...
Govorim o "demokraciji" i "ljudskim pravima" za koje se ta Evropa toliko zalaže, i šupljoj priči... i zato opet kažem "Toliko o ljudskim pravima".
@Pro-zajebant Još je zanimljivije kako ti kroz ovaj svoj komentar upravo podržavaš totalitarizam sve dok ga provode oni koji nisu muslimani. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Evropska "tolerancija" na djelu ;-)).
U Turskoj sam :D. Saudijska Arabija i ne obecava nikakvu toleranciju a Evropa se s tim hvali na veliko i vidi sad :D.
Twitujem ja itekako a i pjesme slusam hahahaha. Hajd selam :D.
1950... Historija se ponavlja :(
pošteno.