Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je čisti fašizam. Negiranje prava na negiranje nečega je gušenje slobode govora.
Onda će cjela RS na sud.
@BulevarEugenaVelikog Srebrenica je Holocaust
Jel isto pravilo vazi i za Srebrenicu? Il su i kod vas dupli standardi.
@pidjameta.slipic Jos niko nije podnio tuzbu prema Strasbourgu, kad to uradimo bice ista presuda. Treba sad neko oformit tim i podnijet tuzbu protiv krmaka iz tzv. rs koji negiraju genocid u javnom prostoru.
@Bulevar Seljachino ustashko-smrdska, samo da ti kazem da te iskreno sazalijevam, koliki si ti pacenik. Provodis bukvalno cijeli dan na Klixu, na svakom clanku imas komentar i samo trubis o nekakvim teorijama zavjere. Tvoj dan se sastoji iz toga da se probudis upalis portale i onda divljas u komentarima. Tako dan za danom prolazi a iza sebe nemas nista nego hiljade uvreda i lazi na internet portalima. Jadno!
Pa naravno da negiranje Holokausta nije nikakva sloboda govora, jer onaj ko negira kao da ponovo ubija zrtve i cini novi Holokaust.
Tito je izgradio spomen- muzej u Jasenovcu , da se nikad ne zaboravi fasisticki plan da uniste cijele narode i politicke neistomisljenike na najmonstruoznije nacine. Ja sam isao tamo da odam pocast zrtvama, a zasto neko nije otisao da se pokloni zrtvama, pa to moras pitati njega .
Konacno ispravno poimanje slobode. Analogno, negiranje genocida nad bosnjackim narodom u Srebrenici nije sloboda govora. Mi moramo ograniciti politicko eticke ideale i prava ukljucujuci i reviziju vrijednosnih praznina oko Lgbt izbora. Nas spas je u ogranicenju istih.