Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog Madjarske sa 8 miliona stanovnika da se raspane EU sa 500 milona. A treba da izade jer vise zasluzuje Makedonija,Crna Gorai BIH da budu u civilizaciji. A Mongole u otvoreni Balkan sa Srbijom.
Lijepo, Duduk gubi Madzarske parice, što mu je ona svinjska glova iz Budimpešte obećala. Samo od šake do lakta, to jedino može dobiti!
E ovdje sam radio u zgradi kod ovih idiota
Hahahah osafunjala mongolska i poljska sirotinja
I treba tako. Ne možeš kršiti, vrijeđati i obezvrijeđivati evropske standarde, a istovremeno tražiti milijarde od te iste evrope. Neka Orban laje, ali neka mu onda njegovi simpatizeri pune budžet.
Uvod u definitivni raspad EU. Ovo nije ni Moskva u vreme SSSRa radila.
Bravo!!! Konačno jedna dobra odluka da se umire fašisti
Fasisti su u Briselu glupane.