Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Pfizer je babo srcanih smetnji. Samo ne znam da su na njih ovako galamili da istaknu sve na pocetku pandemije. Tek kad su “teoreticari” poceli da sire informaciju da Pfuzer dovodi do perikarditisa i miokarditisa i kad se nije moglo vise sakriti onda su stidljivo napisali poveznicu.
Može se reći ima svakakvih priča i laži a i istine ali se nešto čudno dešava poslije primanja vakcina i da u velikom broju slučajeva mladi su ti koji su najviše pogođeni.
pa kao sledece mozes da mi liznes glavich ko lolipop
bil gejc sve ovo nama radi, ustane ujutro i zabrinut zove tajno drustvo preko vibera i moli ih da sto vise vakcinisu ekipu u Shvrakinom i Doglodyma da se ostvari novi svjetski poredak, kaze Hasyb i Hasnija mu najvise problema prave u Bucha Potoku. Ja stojim pri tome da bijedu i sirotinju treba jos vise karat' , malo je ovo!
A tjerali i primoravali ljude da ubrizgaju to **vno u sebe inace nema kretanja, nema posla, nema putovanja itd.
Ja sam primila 2 Astra zeneke,himala infarkt, dobila alergijski kašalj, u bolnici dobila i preležala koronu i ne pada mi napamet više da se vakcinišem, jedino ako bi se kažnjavalo.
@gooUser1651247896 izvini ali kakva god da je ta kazna, manje je od gubitka života. Zar nije?
i ja sam dobio astra vakcinu i imo predinfarktno stanje, kolestero/ masnoce preko svih granica.Doktor kaze da nije to od: suhog mesa i masne stelje, janjetine cevapa putera somuna pohovanih snicli i pomfrita i ustipaka te poneka tepsija masnog bureka i kolaca i margarina? Kazem ja Dr sta ti znas to je zavjera protiv ljudske vrste, a sto se tice korone.koju sam dobio mislim da moja posjeta na svadbi od oko 400 dusa koje se pljuju i ljube nema nikakve veze s tim.
Vec planiraju Novu seriju lockdowna Kako bi Jos koga navukli na iglu, ovaj put ce nevidljivi neprijatelj biti majmunske....
Ma jel moguce?
Svi popljuvali onu Astra Zeneca vakcinu a ona na kraju ispade najbolja. Nisam vakcinisan ali Oxford je radio i pukla se citava UK sa njom i nikom nista.
Ti znaci primjo astru...
Covid je nuspojava vakcina. Nazovimo konacno stvari pravim imenom
Oni koji senisu vakcinisali nemaju te probleme :-))))
*se nisu