Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crkli da Bog da. The Pirates Bay ne damo ni brdo karamele.
Ma male im plate, razumite ljude.
Zelim da podsjetim sve muslimane da im je zabranjeno koristiti piratske verzije operativnog sistema, kao i programe (kao npr. MS Office). Prilikom instalacije programa, pristajete na odredbe ugovora o koristenju koje zabranjuju nedozvoljenu upotrebu, a svi znamo da su u islamu ugovori obavezujuci pa cak i sa nemuslimanima. Stoga, sada kada znate istinu, trebate obrisati hard diskove i prestati sa upotrebom racunara ili kupiti licence za programe koje koristite. Ne bi bilo na odmet i da odsijecete jednu ruku jer ste vrsili kradju.
@plavo_ A oni koji siju mržnju i potiču stvaranje predrasuda će u raj?
Tako je. Ja sam vidio i ove poboznike sto idu na dzumu u šverc stilu. I to je haram. Mnogo pricaju a nista pravilno ne rade.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)