Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda vam dođe milion migranata i vi ih samo pustite u EU ne znajući ni ko su ni šta su. Ispada da smo mi ovde na Balkanu, koji nismo u zemljama EU najveći teroristi.
Taman sve procitah i donekle se i obradovah dok ne dodjoh do zadnje recenice. Ko ziv , ko mrtav.
RFID ČIP + NFC READER :) POCELO JE SAMO JOS POD KOZU DA UGRADE. GDJE SU ONA VREMENA KAD SE TORBA MOGLA IZNIJET UKRANE ROBE IZ TRGOVINA :)
I šta će ovo ubrzat 2 sekunde po osobi. Pravo će mi puno značiti.
proslost smo mi davno postali
Vidim nekim krivo sto Sirijci usli u sengen bez viza, hm.. koji od vas bi zelio da ima sudbinu takvog sirijca, nekim su pobili cijelu porodicu, kuca srusena u avionaletu do temelja. Ako ostanes u zemlji Asad ce te ubiti sigurno nakon izivljavanja nad tobom. Eto pa ti gledaj kako su prosli oni ili ti koji vjerovatno jos jedes očev hljeb i trosis vrijeme po klixu
Srbi opet sje6ali sistem , cijepaju 3 mjeseca na srpski pa 3 mjeseca na bosanski i tako naizmjenicno , maltene usli u EU:-)
imate vi usvojit i nesto pametnije jeebo pasoš
Nije fer, ne može se insan više ni pohvalit gdje je sve putovao... :)
A baš moćan posao, uzmeš štambilj i udariš.